Nejste přihlášen/a.
Zdravím
před 4 měsíci jsem se poznala s jedním klukem, hodně intezivně jsme si psali, před pár týdny jsme se poprvé viděli, ovšem od té doby se chová jinak. Jeho styl psaní je celkem odlišný oproti tomu, jak psal před měsícem například. Když jsem mu psala, že za ním přijedu (bydlíme od sebe 50 km cca), tak před měsícem reagoval úplně jinak než teď. Naše psaní už není tak intezivní, jako kdysi.
Včera jsem mu položila otázku, zda je vše v pořádku nebo zda v tom není nějaká další holka či zda jsem něco špatně neudělala já. Na to mi došla odpověď, že je vše v klidu, jen teď nemá tolik času, nechodí moc na mobil a ani v tom není žádná další holka. Ovšem moc nechápu proč píše, že nechodí moc na mobil, když třeba co 10-30 minut svítí online na IG nebo Messengeru. Jasné chápu, třeba nemá čas, ale moc mi tam nesedí to změna toho psaní + mi docela dost často dává jen zobrazeno a odpověď se mi dostane až si o ni napíšu a nebo na další den.
Nenapadá někoho proč tak najednou otočil? Může být třeba chyba ve mně a on se mi to jen bojí napsat? Nerada bych o něj přišla.
Děkuji za každou odpověď.
Zdravím. Sešli jste se a holt jste nenaplnila jeho očekávání. Berte to tak, že ztratil zájem. Nedolézejte a nedoprošujte se! On o Vás nemá zájem a je to hloupé když Vám to nedokáže říci na rovinu.
Prostě písemně jste si rozumněli. Asi si Vás vysnil podle svého a v reálu viděl, že nejste jeho typ. Můžete být hezká, ostatním se líbit, ale tenhle chlapec si Vás prostě představoval asi jinak. Takže si myslím, že jste o něj už přišla.
Nejlepší by bylo ukončit to. Vy děláte stíhačku, sledujete, jak moc chodí na mobil. To také vztahu nepřidá.
Prostě jste se pro sebe nenarodili. Zapomeňte, časem určitě poznáte někoho jiného, kde přeskočí jiskra.
Snad proto jsme my měli kdysi seznamování lepší. Taneční zábava, každý byl vidět, jak se chová k dívkám, jak umí tančit, jak je oblečen, jak se baví, jak moc holduje alkoholu ...a mohly se začít navazovat vztahy. Dneska je to samá elektronika, lidé si někoho vysní a pak může i přijít zklamání. Připomíná mi to pořekadlo o "kupování zajíce v pytli." Jaga.
Já ti nevím, ale defakto sis odpověděla sama tím psaním.. do doby než tě poznal se choval jinak..když tě uviděl naživo, tak dal zpátečku..jasné jak facka. Neudělala jsi nic špatně (asi), jenom ti to nedocvaklo, že po schůzce s tebou obrátil a ty hledáš chybu v sobě.
Ale je fakt, že ti to mohl nějak trochu víc naznačit, že jsi mu nebyla sympatická atak, než tě mít zatím jako pojistku, dokud si nenajde nějakou podle svého gusta. Můj názor-kašli na něj a hledej dál.
Potvrdím co píší ostatní. Prostě když vás uviděl fyzicky, tak jste se mu nelíbila. Prostě nejste jeho typ, a je mu asi blbé Vám to napsat napřímo, tak zvolil tuto uhýbavou metodu a doufá, že Vám to dojde a přestanete mu psát. Obraťte tu situaci. Co byste dělala Vy, kdyby to bylo naopak, a on se nelíbil z nějakého důvodu Vám, a už byste v tom nechtěla pokračovat? Také byste to asi řešila tím, že byste přestala odpovídat a doufala byste, že mu nebudete muset napsat narovinu, že se Vám nelíbí a že byste to ráda ukončila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.