Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaká pojištění zvolit? Přijde mi složité řídit se všemi těmi radami o pojištění. Díky předem
Je dobré si najít kvalitního pojišťováka, nejlépe ať to není zaměstnanec žádné pojišťovny, pouze smluvní partner. Pokud nejste právně znalý smluv, pak sám pojištění nevybírejte. Znám mnoho případů, kdy se lidé nemohli domoci pojistného plnění, protože pojišťovna na to měla nárok, aniž by Vám to ve smlouvě takhle znělo. Nezávislí pojišťováci znají kličky různých balíčků pojištění a najdou Vám to nejlepší. Moje pojišťovačka dokonce za mě jedná v případě pojistné události a já se o nic nestarám, jen jí zašlu dokumentaci pojistné události. Co se týče povinného ručení a havarijního u auta, pak Vám dokážou udělat i obchodní slevy, které v případě samopořízení pojistky nedostanete. Díky tomu platím na autu havarijko all-risk na nové auto o 11 tisíc ročně méně. Co se týče úrazovek a životních pojištění, pak je to složitá operace vybrat opravdu pojistku, která s plněním nebude mít žádný problém - to samé s nemovitostma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.