Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych radu už skoro od začátku roku mě trápí problém s penisem respektive dva.
1. nevím co přesně, ale žalud svědí a objeví se na něm fleky. Pomáhá canesten, ale musím mazat minimálně obden.
2. když už se zdá, že je to zahojené tak se mi objeví na předkožce takové malé prasklinky v kůži. Bolí to při přetahování a tím nemyslím honění, ale i při hygieně. Zkoušel jsem mazat zbytkem framykoinové masti (to se trochu zlepší) a bepanthen mast na jizvy, urychlující hojení. Framykoin, ale bez receptu nekoupím.
Co myslíte co by mohlo být za problém? Nějaká rada na lék nebo mast?
Breberky nebo nějakou pohlavně přenosnou chorobu jsem určitě nemohl chytit když jsem sám.
Canesten je na kvasinky a plísně, ten se musí vytrvale aspoň 2x denně. Když pomáhá, tak stále pokračovat. V tom případě Framykoin NÉ! Je to antibiotikum, takže tím kvasinky a plísně akorát pohnojíte. Koupejte si postižené místo každý večer v růžovém roztoku hypermangánu. Omezte sladkosti ve stravě. Prapůvod problému je ve střevech a cukrem kvasinky akorát podporujete. Jezte kyselé zelí na úpravu střevní mikroflory, dobrý je i kefír a česnek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.