Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po masturbaci se cítím divně

Od: aneet odpovědí: 6 změna:
zdravím predem rikam že je mi 16 a když masturbuji tak se cítím v pohodě a je to hezký ale když se udelam tak najednou mám pocit že sem udělala neco hroznyho a cítím se divně a nevin co všechno. Tak se chci zeptat jestli to tak má ještě někdo

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud si to děláš na veřejnosti, tak ten pocit je pochopitelný.
V soukromí je vše v pořádku a není důvod mít nervy.

hodnocení

2x

Pokud si pamatuji, tak před těmi 45-50 lety jsem to měl podobně. Opravdu je to trochu tou opuštěností a pocitem, že dělám něco zakázaného a nehezkého. Ale tak tomu není. Masturbaci doktoři dokonce doporučují. Je třeba poznat své tělo. Ale lepší je na toho někoho mít.

72mona
hodnocení

2x
A jste věřící, nebo dítě puritánů? To by hodně vysvětlovalo.
Někde jsem četla, že výčitky či až deprese jsou po vyvrcholení poměrně časté... M.

smode*
hodnocení

0x
Hezký den. Ničeho se nebojte, dále v klidu pokračujte, negativní pocity časem zmizí.

hep
hodnocení

0x

Možná je to tím, že nemáš partnera a potom se cítíš najednou blbě a osamělá, že máš jenom sebe. Stejně si řekni, že nic špatného, zakázaného neděláš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]