Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné protilátky

Od: ocko odpovědí: 7 změna:
Nejdůležitější je mít covidové protilátky, ať už po očkování, neg.testem nebo po nemoci, tak proč se neumožní všem zdarma test na protilátky ať už se získají po čemkoliv a bude tak aspoň jasné, kdo se očkovat nemusí, aby si třeba neškodil. Spousta vedlejších účinků je třeba z předávkování a tak by se jim předešlo a ušetřily se vakcíny. Potvrzení imunity by pak mohli dostat i neočkovaní.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Cena za vyšetření na protilátky je plus minus stejná jako za vakcinu. Takže je to celkem jedno.

Mám obavu, že nejde o to ušetřit vakcíny, ale vnutit jich lidem co nejvíce.

doplněno 22.05.21 16:21: Kdo mi to nakukal?
Před 2 týdny jsem platil za test na protilátky 500,- Kč.
Ceny vakcín jsou od 55 do 600 korun. Zhruba. Odkaz na ceny vakcín, jak je zveřejnila tuším belgická europoslankyně, teď nemám.
Pokud najdete, zjistíte, že jsou plus mínus stejné.

hodnocení

2x
A s čím chceš poradit?
ocko
hodnocení

No asi znát protiargumenty:)

hodnocení

0x

A kdo Vám nakukal, že je to stejné?

riva
hodnocení

0x

Jednodušší je naočkovat, kde se přece jen lépe ví, jak dlouho bude trvat imunita. Než test na protilátky, který nic neukáže a stejně se bude muset očkovat.

355

A jak dlouho ta imunita po očkování bude trvat když se to ví?

ocko
hodnocení

On taky každý naočkovaný nemá správnou hladinu protilátek a o tom se radši nemluví,ale kdo prodělal nákazu bez příznaku může být imunní dostatečně. A takových je většina, jinak by to tak rychle neklesalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]