Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testování po COVID očkování

Od: lubosin odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zaměstnavatel po mě vyžaduje provedení COVID testu při vstupu do práce hned 2. den po očkování 2. dávku proticovidové vakcíny. Lékař mi řekl,že v tu dobu se testování nemá provádět, protože je možnost či i pravděpodobnost,že test může být pozitivní a je s tím pak spojena řada problémů, karanténa, hlášení Hygieně atd. Zaměstnavatel mi však na email s touto informací,již jsem toto sdělil, neodpověděl, evidentně tedy na testu trvá. Jak tedy postupovat? Má lékař pravdu, stalo se to někomu? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Je to sranda... Zrovna u nás druhý den po očkování šéf firmy hned nutí lidi na test. Antigen je pozitivní. Odešle na PCR, ten je negativní. Za dva dny antigen zase pozitivní, PCR zase negativní. Člověk si nevydělá, jenom jezdí po testech.

riva
hodnocení

0x

Proč by měl být test pozitivní? V zaměstnání se používají antigenní testy, které detekují přítomnost (částeček) viru na sliznici. A tam snad po očkování nebudou.

hodnocení

0x
Znám firmy kde testují každý den, každého a to včetně ockovanych...také přes to vlak nejede a litá se na PCR testy pac ty krámy z Číny nejsou spolehlive. Jinak s tím že se testují ockovani souhlasím, nikde není napsáno že to nemohou šířit dál mezi zdravé. Vím že pro spoustu lidí je to motivace na očkování, ale najednu stranu je to zase cesta do pekel, viz. Seyschely, první restrikce které doufám brzy přijdou bude zrušení výhod pro ockavene a to je jedině dobře, očkovat by se mělo že zdravotního přesvědčení a ne proto že mohu k holici.
nox®
Obávám se, že do té doby, co bude u moci vláda kálející na Ústavu a zákony a neustále vydávající protizákonné opatření, se zrušení diskriminace zdravých a neočkovaných lidí nedočkáme. Naopak se bude ještě přidávat a už teď se spekuluje o zrušení roušek a respirátorů pro očkované. Je mi úzko z toho, kam jsme se za potlesku dostali a nikomu to nevadí.
olinl

nox, když vydím lidi na ulici, na zastávkách bez roušek a v autobusu mají roušku na půl žerdi, tak mi to napovídá, že už jsme ten betmenovský vir z Číny(?) nějak přemohli a každý ho už minimálně dvakrát měl..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]