Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, taková přímořská země nebude žádná - to si nikdo "nelajsne" vše zcela uvolnit a pustit. Zdravím!
Já to mám jasný dovolená není, to je jen sprosté slovo, které přestává být sprosté až v zimě, tj na vánoce a to budu sedět doma jako každý rok. Nemám potřebu jak spousta lidí cestovat k moři , tam pokud to jde plácnout do písku a grilovat se a občas se smočit v té slané louži.
ale každý holt máme jiné priority.
Podmínky budou navždy. Lidi se s tím musí naučit žít. Nikdo si nevezme na triko, aby se covid zase začal lavinovitě šířit.
Kvůli cestování.
Někteří lidé skutečně nejsou schopni se poučit. Nebo dělají hloupé. Nebo jimi opravdu jsou. Tisíce mrtvých by to potvrdily, kdyby mohly.
Po tom, co všechno celý svět prožil a někde dosud prožívá, vystrkujete drápky a snažíte se za každou cenu dostat se bez restrikcí k moři. Věřte, že volně a svobodně to nepůjde nikde. Lidé už se poučili, to jen někteří tvrdohlavě pořád narážejí hlavou do zdi, jako můry do lampy. A dělají, že nevědí...
Bez testů a vakcíny je šance, že to zase přitáhnete zpátky. Ale co na tom, když to bude SVOBODNĚ. Já poslouchám, neprudím a dohodla jsem si pobyt na 10 dní na Sázavě. Že tam bude dovolená krásná, to vím už přes 40 let.
Ovšem, komu není rady... Možná budete na dovolené u moře. Ale za týden na to na kyslíku. To Vám nikdo dopředu neřekne. Ale za mě raději nějaký ten rok počkat. Jaga.
Moře mi dělá velice dobře na mou lupénku. Proto jsme s dědou jezdili. I když možná už moc času v životě nemáme /66 + 70 let/, raději si na čas dáme pauzu. Jenže někdo prostě MUSÍ, i kdyby na praseti jezdil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.