Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou v létě volně bez restrikcí

Od: evzenie odpovědí: 16 změna:
Chtěli bychom celá rodina vyrazit někam k moři,ale bez testů,vakcíny, prodělaném covidu a bez aplikace covid pas volně a svobodně.Jakou zemi otevřou podle Vás nejdříve a bude na covid mapě cestování v zelené barvě bez podmínek? Děkuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Žádná země!

hodnocení

6x

Žádnou. A doufám, že tu svou otázku nemyslíte vážně. *zed*

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, taková přímořská země nebude žádná - to si nikdo "nelajsne" vše zcela uvolnit a pustit. Zdravím!

hodnocení

4x
Já jsem tedy velký cestofil, loni jsem byla u moře třikrát, ale jen v Chorvatsku. A s testem. No a letos počítám s tím,že to bude úplně to samé. Na zelenou si ještě počkáme a všech těch podmínek se asi jen tak nezbavíme, kdo ví,jestli vůbec... Takže minimálně s testem určitě letos počítejte, bez něj to, myslím, nepůjde. A je to to nejmenší, co mohou vyžadovat. Nevidím v tom osobně problém.

hodnocení

4x

Já to mám jasný dovolená není, to je jen sprosté slovo, které přestává být sprosté až v zimě, tj na vánoce a to budu sedět doma jako každý rok. Nemám potřebu jak spousta lidí cestovat k moři , tam pokud to jde plácnout do písku a grilovat se a občas se smočit v té slané louži.

ale každý holt máme jiné priority.

Mám to dost podobný. Někdy se v létě na pár dní utrhnu, hlavně pro klid doma. Ale k moři mě to stačí jednou za deset a více let. Ležet dva týdny na slunci, to by byla moje smrt.
id

Mám to podobně i když hodně cestujeme, ale ne tak často k moři. A když už moře musí být, tak první den jsem nadšená, miluji vodu s vlnkami, druhý den fajn a třetí den stačilo. Moře vyměníme za hory. Takový pohled z hor na moře také není k zahození:)

hodnocení

3x

Podmínky budou navždy. Lidi se s tím musí naučit žít. Nikdo si nevezme na triko, aby se covid zase začal lavinovitě šířit.

Kvůli cestování.

hodnocení

2x

Někteří lidé skutečně nejsou schopni se poučit. Nebo dělají hloupé. Nebo jimi opravdu jsou. Tisíce mrtvých by to potvrdily, kdyby mohly.

Po tom, co všechno celý svět prožil a někde dosud prožívá, vystrkujete drápky a snažíte se za každou cenu dostat se bez restrikcí k moři. Věřte, že volně a svobodně to nepůjde nikde. Lidé už se poučili, to jen někteří tvrdohlavě pořád narážejí hlavou do zdi, jako můry do lampy. A dělají, že nevědí...

Bez testů a vakcíny je šance, že to zase přitáhnete zpátky. Ale co na tom, když to bude SVOBODNĚ. *smich2*Já poslouchám, neprudím a dohodla jsem si pobyt na 10 dní na Sázavě. Že tam bude dovolená krásná, to vím už přes 40 let.

Ovšem, komu není rady... Možná budete na dovolené u moře. Ale za týden na to na kyslíku. To Vám nikdo dopředu neřekne. Ale za mě raději nějaký ten rok počkat. Jaga.

Moře mi dělá velice dobře na mou lupénku. Proto jsme s dědou jezdili. I když možná už moc času v životě nemáme /66 + 70 let/, raději si na čas dáme pauzu. Jenže někdo prostě MUSÍ, i kdyby *cert*na praseti jezdil.

A nebo taky možná budete na dovolené u moře přijedete odpočata, bez stresu a neumrete na infarkt tak jako kdybyste byla v ČR. To je prostě jen kdyby kdyby. Ostatně v čem je rozdíl jestli pojedu autem v ČR k natriskanemu rybníku a nebo pojedu autem k moři kde když budu chtít potkám minimum lidi. Rozhodně lepší jak být s lidmi v práci, kde se to kupodivu vlastně nesiri. Divné co. A to že se to da chvíli vydržet, ale jo vlastně můžeme do konce života sedět na zadku co kdyby covid a ve výsledku na nás spadne třeba strop.
nox®
Když jsem viděl z loňska fotky z dovolených z absolutně prázdných pláži a vylidněných měst, bylo tam nejspíš 10x bezpečněji jak zde. A že si pár desítek lidí dovezlo covid? No zde jich to chytlo pár desítek tisíc... Kdo nechce žít, může se zabednit doma.

mate59
hodnocení

1x

Země Česká.

mathew
hodnocení

0x

Pravděpodobně nějaká země, která není v EU případně možná Rumunsko, Bulharsko. Ovšem neočekávejte, že taková země bude na vládní totalitní mapě označené zeleně*smich*

sirokko
hodnocení

0x

Antarktida. Ta na tý po$raný kovidový mapě není.

hodnocení

0x

Na takovou otázku je moc brzo. Nikdo nevíé a ani netuší co bude příští týden a ne tak, jak se k tomu postaví odborníci a vlády celého světa.

inspa*
hodnocení

0x

Do Dubaje, jako rodina premiéra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]