Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to děláte s jidlem na noční službě?

Od: bauerlukin® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak to delate s jidlem na noční službě. Mám tu vyhodu že mohu spát ale tím pádem nikdy neodhadnu kolik toho sníst a potom mam rano v háji žaludek... Chtel bych vase tipy atd. Díky předem za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

4x

Hezký den

Dělám to jako v každý jiný den, tj. najím se večer = večeře a pak už nejím až ráno, bez ohledu na vytíženost.

hodnocení

4x

Asi jsem blázen, ale nerozumím otázce. Vy máte noční službu, při které můžete ale spát. Takže chodíte někam, kde nic neděláte, ale kde musíte být fyzicky přítomen pro případ, že by se něco dělo. A vy nevíte, jestli se něco bude dít, nebo nebude a proto nevíte, jestli se máte najíst, nebo nenajíst. Protože kdyby se něco dělo, tak spát nebudete a v tom případě je dobré být najedený. Ale kdyby se nic nedělo a Vy jste mohl celou noc spát, tak zase na noc nemusíte jíst, když teda budete spát a nebudete nic dělat...*zmateny* Fakt to máte dost těžké *co*

hodnocení

3x

Asi by bylo lepší nespat, i když můžete. Právě kvůli tomuhle to moc výhoda není. Nebo si říct najím se teď, pak za tři hodiny půjdu spát, když budu moct, ne dřív. Když nebude moct, tak se třeba za nějakou dobu zase najíte a zase si stanovíte čas, kdy si můžete jít lehnout. Nebo jezte mini porce, které Vás nebudou zatěžovat.

hodnocení

2x

Na toto se ptá dospělý člověk? Pár dní a vypozoruji co potřebuji-kolik stačí a kolik je málo a dle toho si beru sváču! Jian ve 24 hodinových směnách jsem neměl potřebu v době od cca18:00 do cca 7:30 něco jíst

Ale nechápu , že na toto se dokáže ptát dospělý člověk!

Asi hodně záleží na pracovní zátěži. Taky nemám potřebu od 18.do rána jíst ale umím si představit že kdybych někde makal jak Bulhar tak by mi asi vyhládlo.

Asi nebude makat jak bulhar, když na noční spí v práci ;).

Kdy teda jí?

dospely
Já radím naučit se nejíst a nepít alespoň 4 hodiny před spaním :) Nebudu popisovat proč, pokud někdo zná lepší metodu regenerace, sem s ním:)
Ad dospělý člověk? Člověče, kdyby bylo většina populace tak senzitivních, informovaných, důsledných, tak to bychom se měli :)
Zatím jsou ale 3/4 čtvrtiny lidovky.cz/... obyvatel obézních, tedy před 3 lety a dnes to bude horší…. proč?
No protože jsou líný něco vypozorovat :)) nebo máte nějaké lepší vysvětlení? ;))

hodnocení

0x

Dobrý den,

máte to prohozené. V noci byste teda měl jíst a přes den spát. Pokud máte problém se žaludkem, zkuste třeba jíst něco lehčího. Zeleninové saláty, atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]