Zdravím, mám dotaz týkající se testování ve firmě. Každé pondělí nás testuje hygiena. Pokud budu mít v pondělí dovolenou a jdu do zaměstnání až v úterý, jak budu testován? Stačí si koupit například samotest a udělat si jej před zaměstnavatelem než půjdu v úterý do práce? Nebo jaký je postup? Nikde jsem takové info nenašel. Předem díky.
Dej nám sem adresu firmy a kdo to bude mít nejblíže, tak se ti tam skočí zeptat.
ricardus*
Čekal jsem podobnou lehce "dementní" odpověď. Ve firmě mi právě bylo jen sděleno, že se mám dostavit v pondělí o dovolené. To určitě nejsem povinnen, proto se ptám tady zda má někdo zkušenost.
Co je na odpovědi lehce dementní? to je spíše dotaz. Jak máme vědět jak to Vaše firma praktikuje? to je problém se zeptat nejbližšího nadřízeného? nebo čekáte, že On Vám zde odpoví? Jinak když by mi sdělili co Vám-tak nejsem doma, proto mám dovolenou!
Třeba u naší firmy A) dojedou na pracoviště a provedou test v út. B) až další pondělí, záleží na okolnostech.Máme totiž pracoviště po celém okrese, i mimo.
Do práce na směnu musíte v úterý nastoupit již s negativním testem. Pokud testujete každé pondělí, test platí pouze do následujícího pondělí. Můžete využít jiný den v veřejném testovacím místě, test ale platí 7 dní.
Tak si neberte dovolenou a je po problému. Jinak promarněný čas v jiném odběrovém místě bude trochu zbytečný. Nějaká pidifirma má také náhradní řešení. Např. jiný den v týdnu. A dovolenou schvaluje vedoucí. Tím pádem to máte vyřešeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.