Nejste přihlášen/a.
Není čípek jako čípek. Vámi zmiňovaný čípek má totiž jiné složení než glycerinový a jeho snahou je naopak zůstat v konečníku co nejdéle do vstřebání účinné látky ibuprofenum, nikoliv vyvolat rychlou defekaci. Glycerinový čípek se naopak v teplém a vhkém prostředí rychle rozpouští, vyvolá zvláčnění stolice a dráždění střeva, aby došlo ke snadnému vyprázdnění.
Imunosan je na obranyschopnost. Čtěte příbalové letáky, bože můj. Zkuste tu šťávu ze zelí, jak radí někdo níž. Někde jsem četla, že na zácpu je fajn švestkový kompot.
Pamatuju si z doby když jsem byla malá, tak máti mé ségře strkala do konečníku kousek mýdla a vždy to pomohlo.
Nechce se mi uvěřit dotazu, ale snad nemyslíte strčit si do konečníku tu tobolku léku na bolest. Ten Ibalgin rapid mám totiž doma a občas ho používám. Je to gelová tobolka a rychleji působí. Ale strkat si tohle do konečníku, protože máte zácpu, tak to si hodně zahráváte s vlastním zdravím. Navíc píšete, se Vám ten problém se stolicí občas stává, takže to pro Vás není žádná novinka a vůbec nechápu, proč už dávno nemáte doma normální glycerinové čípky, které jsou pro tento případ přímo určené. Já si v případě podobných otázek vždycky vzpomenu, co to říkal o lidech pan Zeman.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.