Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat test na koronavirus

Od: luba* odpovědí: 6 změna:
Pozřebuju mít ten pitomý test na koronavirus. Kde mi ho udělají? U praktixkeho felčare nebo u očkova ího místa? Nebo jsou i testovací místa?
jsou tam čekací doby jako za komunismu na banány? Jsou pořadníky?
KdŽ si test koupím u překupců v supermarketu , priplatí mi pak někdo ůčtetnku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

3x

PCR test zdarma jedině po žádance od lékaře nebo si ho zaplatíte. Antigenní test 1x za 3 dny zdarma na pojišťovnu. Na internetu si objednáte termín a místo testu. Záleží jaký test a k čemu ho potřebujete.

hodnocení

2x

Testy se běžně prodávají v lékárnách. Je tam na výběr z několika druhů.

Dále se můžeš nechat otestovat na testovacích místech (jsou ve větších městech).

Na takovýhle neslušný tazatele nikdo nečeká, takže jsou tam fronty, pořadníky. Dokonce se musíš napřed rozhodnout na které místo a na jaký test půjdeš a podle toho vyplnit objednávku k testování a vybrat si termín testování.

Když si něco koupíš pro sebe, protože to potřebuješ, tak si to musíš proplatit ty sám.

kkk*
hodnocení

2x

Na pitomý test se objednáte na CRS a je zdarma.

petrwoods
20.05.21 10:48
hodnocení

1x
Ano
Ne
Ne
Ne

hodnocení

1x

Na stránkách Centálního rezervačního systému se vybere metoda testování, adresa testovacího místa a čas. Mám osobní zkušenost. Všechno, včetně čekání na výsledek, proběhlo hladce, zdarma, do 20 minut.
V nabídce prodejců je uvedeno, který test pojišťovny proplácejí.
https://crs.uzis.cz

hodnocení

0x

Ve Vašem okolí je mnoho míst, kde Vás zdarma otestují. I bez protekce, bez fronty, bez pořadníků, bez chyb.

Proč potřebujete test?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]