Zdravím, prý jsem v Rakousku kamionem nacouval do lampy veřejného osvětlení. Na firmu volala policie že je to bráno jako ujetí od nehody. Já sám nevím zda jsem nacouval či ne... Se 40 tunama není cítit zda jsem do něčeho couvnul či ne. Ví někdo co mi hrozí v Rakousku za trest?
Hrozí Vám pokuta, pokud prokážou nehodu. Což asi mají na záznamu, jinak by se neozvali. V životě se stanou horší věci, takže sankci uhradíte a vesele jezdíte dále.
Podla vsetkeho maju dobre dokazy, najskor kamerovy zaznam. Radim zaplatit pokutu, inak vas zastavi prva hliadka so systemom na citanie znaciek pocitacom, uvidia neuhradenu pokutu + utek od nehody = skoncite najskor v cele na par hodin a platit budete tak ci tak aj s vysokohorskou prirazkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.