Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ujetí od nehody

Od: voja® odpovědí: 6 změna:
Zdravím, prý jsem v Rakousku kamionem nacouval do lampy veřejného osvětlení. Na firmu volala policie že je to bráno jako ujetí od nehody. Já sám nevím zda jsem nacouval či ne... Se 40 tunama není cítit zda jsem do něčeho couvnul či ne. Ví někdo co mi hrozí v Rakousku za trest?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Hrozí Vám pokuta, pokud prokážou nehodu. Což asi mají na záznamu, jinak by se neozvali. V životě se stanou horší věci, takže sankci uhradíte a vesele jezdíte dále.

kare
hodnocení

3x
Kdy by tam stál člověk máte tu stejnou výmluvu?

hodnocení

1x

Podla vsetkeho maju dobre dokazy, najskor kamerovy zaznam. Radim zaplatit pokutu, inak vas zastavi prva hliadka so systemom na citanie znaciek pocitacom, uvidia neuhradenu pokutu + utek od nehody = skoncite najskor v cele na par hodin a platit budete tak ci tak aj s vysokohorskou prirazkou.

sirokko
hodnocení

0x

Prý, prý...

Je to zaznamenáno na videu, nebo jaké jsou důkazy? To je stěžejní otázka.

hodnocení

Asi ano když volal rakouský inspektorát na firmu.
ladis*

Požádej o záznam, musí doložit minimálně nějakou fotku, Jako z radaru

když bych platil, tak bych chtěl mít aspoň památku ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]