Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prilepit korunku?

Od: eleonora* odpovědí: 8 změna:

Vypadla me korunka, existuje nejake lepidlo cim bych si tu korunku mohla prilepit ,abych nemusela jit k zubari? U zubare cekam dlouho a kdyz vyprsi doba osetreni na bolestivem,tak zubar posle lidi domu.Nemuzu si dovolit kazdy den v praci chodit zubari a byt neosetrena.Zmenit zubare nemuzu ,zadny jiny neni.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

V těchto případech bere zubař přednostně. Aspoň zatím všichni, které jsem kdy měl.

swetui
hodnocení

2x

Zdravím,

a čím byste to chtěla lepit, probůh? Mazejte k zubaři, jakou čekáte radu?

U vašeho zubaře není možnost se objednat na konkrétní datum a čas?

kare
hodnocení

2x
Vteřinové lepidlo,
ale to pak něco od zubaře uslyšíte *smich*

mate59
hodnocení

0x

Provizorně lepidlem na zubní náhrady Corega a pod.,jedine zubař to nacementuje.

hodnocení

0x

Pro zubaře je to otázka pár minut, mohl by Vás vzít. Hrozí nebezpečí, že korunku spolknete nebo rozkousnete.

hodnocení

0x

Zkuste najít nového zubaře - na seznamu někteří občas přiberou nového klienta promikro.org/...

liska5
hodnocení

0x

Jedině svému zubaři zavolat, ať si domluvíte termín, kdy Vám tam vybuduje základ pro nový čep a možná korunku nasadí. Nebo to bude na několik sezení a dostanete korunku novou, což příjde klidně i 5 tisíc. Tu první variantu volil můj starý zubař, tu druhou moje nová zubařka.

eleonora*
hodnocení

Takze jsem konecne vyresila korunku,zub byl rozlomeny a musel ven.Jinak dekuji za odpoved

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]