Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jaké byste mi mohli doporučit špunty do uší pro hooodně malé ucho? Nejmenší co jsem měla bylo Moldex, takové ty jejich klasické barevné... A byly velké, z ucha mi trčely "na půl žerdi".
Koukala jsem na značku Macks, mají fialové Slim fit a růžové dámské. Používáte někdo? Pokud ano, jaký je mezi nimi rozdíl?
Díky.![:) :)]()
jaké byste mi mohli doporučit špunty do uší pro hooodně malé ucho? Nejmenší co jsem měla bylo Moldex, takové ty jejich klasické barevné... A byly velké, z ucha mi trčely "na půl žerdi".
Koukala jsem na značku Macks, mají fialové Slim fit a růžové dámské. Používáte někdo? Pokud ano, jaký je mezi nimi rozdíl?
Díky.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
striker
0x
Vyzkoušel jsem pár značek a nejvíc jsem tedy spokojen s těmi Moldex, pokud je více rozválíte mezi prsty a pořádně stlačíte neměl by podle mě být problém, jsou vcelku univerzální.
germany
Bohužel, příliš velké. I když sroluju do nejtenčí ruličky a když si je držím zatlačené i dvě minuty než se pořádně nafouknou, tak ve chvíli, kdy dám prst pryč, vylezou ven.
Každopádně děkuji za odpověď.![:) :)]()
Každopádně děkuji za odpověď.
germany
Ano, do normálního zvukovodu jsou dát hluboko. Já je tam při nejlepší vůli nenarvu ani srolované do miniaturní roličky- ostatně já do ucha nenarvu ani "uchošťour" normální velikosti.
Holt v tak úzkém zvukovodu nedrží a během pěti minut se vysunou ven, i když jsou dávané až po okraj. Když jsem žila v USA, našla jsem skvělé miniaturní špunty, boužel v čr asi nejsou k dostání. Každopádně díky za rady.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]