Nejste přihlášen/a.
Jak dlouho asi pojištovně trvá vyplacení pojistné částky z úrazového pojištění, po odevzdání celé dokumentace na pojištovnu? Konkrétně u ČP, pokud by měl někdo zkušenosti...
Přesnou odpověď najdete v obchodních podmínkách, které jsou nedílnou součástí pojistné smlouvy.
Ve smlouvě to nejspíš bude, ale já tu smlouvu nemám a ani jsem ji neuzavíral, ale docela bych to potřeboval vědět, tak jsem doufal že by se tu našel někdo se zkušnostmi ohledně této věci...
No škoda se vždycky vyplácí po uzavření škodní události. Takže je složité říci datum. Nevím jak u ČP, ale u Generali je vždy na dopise ke škodní události uvedeno jméno, e-mail a tel. na likvidátora vaší škody. Takže pokud toto najdete, nebo se zeptáte na ČP kdo škodu řeší (nebo na jejich infolince), zavolejte přímo likvidátorovi, nadiktujte číslo škody a zeptejte se kde celá věc vázne. Tím se dostanete přímo ke zdroji a budete to mít z první ruky.
doplněno 07.06.10 16:14:Toto vám může pomoci: ceskapojistovna.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.