Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám napsat inzerat ohledně veškerých úklidu, na zivnost?

Od: misel* odpovědí: 5 změna:
Jak mám prosím napsat inzerat na veškeré uklidy ,na zivnost abych mohla dostavat nabídky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nabízím úklidové služby (úklid domácností, kanceláří, bytových domů..) tam si doplňte co opravdu nabízíte, třeba i mytí oken, čištění koberců atd. Ale nečekejte jen na nabídky, dívejte se i na poptávky. Tam můžete narazit na inzeráty v kterých lidé shání to co Vy nabízíte a jste schopná zajistit.

hodnocení

0x

Nabízím provádění úklidu...a rozepsat co přesně plus orientační cena. Nebo jsem to špatně pochopil?

hodnocení

0x
Použil bych název jednoho filmu..
Univerzální uklízečka.

liska5
hodnocení

0x

Vyhledejte si nějaké úklidové služby a opište si některé vhodné věty nebo slovní obraty.

hodnocení

0x

Nabídky na takový inzerát nepřijdou. Soused si živnost rozšířil o čištění sedaček, koberců a aut, jako přivýdělek. Ta nabídka musí být nejprve v okolí, ukázat svůj um musel několika stovkám lidí. Až teď po letech za ním jezdí nebo mu volají lidi a objednávají se na měsíc předem.

Buď musíte mít nějakou zprostředkovatelskou výpomoc, známé na dobrých místech nebo opravdu velké štěstí, aby se nováček v oboru na trhu uchytil - ten správný čas byl tak před dvěma lety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]