Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mudr. Ševčík - Frydland

Od: rtepdlogrtep® odpovědí: 9 změna:

Znáte či víte o nějakém lékaři po celé ČR, který léčí podobným způsobem jako Mudr.Ševčik z Frýdlantu? Od dubna šel na důchod a proto by nejen mě , ale mnoho známých zajímalo , kde najít někoho z podobným způsobem léčby?

Mnoho lidí by nemuselo o holích chodit, kdyby o něm věděli.

Asi měl i nadpřirozenou schopnost, kterou získal darem a svoji schopnosti pomáhat druhým .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jaký lékař konkrétně?

hodnocení

No jednoduše řečeno NĚJAKÝ LÉKAŘ BOREC !

hodnocení

Záda páteř pohybové ústrojí

liska5

Tak nějakého alternativního. To by znamenalo nutričního poradce, fyzioterapeuta a psychologa v jedné osobě. Záda a pohybové ústrojí totiž závisí na míře zakyselení organismu /stravou, léky,.../, pohybové aktivitě a na psychickém napětí. Dnes se tomu říká funkční medicina a někde to i provozují.

hodnocení

děkuji, ale musím čekat na odpověď někoho , kdo tohoto odborníka zná , jedině takoví spíš ví o co jde a jestli někde i po celé ČR takový doktor s tímto systémem léčby má ordinaci.

liska5

MUDr Jan Vojáček, funkční medicina. Ten má tým, a tuším, že to nebude levné. Ale ta filosofie tam je.

hodnocení

0x

Jeho ordinaci a pacienty přebral MUDr. Tomáš Borák.

Tak se ho zeptejte, jestli bude pokračovat ve stejném způsobu léčby Jako Mudr.Ševčík

mudr-ivo-sevcik.zdravotni/...

hodnocení

Ano tohoto odborníka jsem se ptal, tento druh a systém léčby nedělá .

Stále čekám na odpověď dle prvotní otázky.

lenkavalcharova

Dobrý den,

našel jste nějakého dobrého neurologa? Pan doktor Ivo Ševčík byl pro mne jako šaman-léčitel , navíc doktor, kterého člověk jako pacient zajímal. Po škaredém úraze, kdy jsem po pádu ztratila řeč, přijela šeptající pár slov mě arogantním a vysměšnými texty odbyli v nemocnic VM a včera mě propustili z nemocnice do doléčení domů. Neurolog co tam přišel a naléhal na mě, abych vyšla z WC mě odbyl ani né za 2 minuty bez nějakých důkladných dotazů. Přišel v civilu a než jsem si uvědomila, že to je neurolog, neboť se ani nepředstavil, tak byl pryč.Po 3 zazvonění na sestru, kdy jsem se ptala kdo to byl.A chtěla, že s ním potřebuji mluvit mi řekli, že už odjel do jiné nemocnice.

Propustili mě, že tam mají málo lůžek a mají tam vážnější úrazy.Do papíru uvedli můj zlepšený stav.Ikdyž jsem jim řekla, že se mi stále točí hlava a je mi na zvracení, bolest hlavy vepředu i vzadu. Prostě mi dali jen límec na krk, že nemůžu otočit krkem a prášky od bolesti. Do papírů nenapsali ani zmínku o otřesu mozku, ikdyž mám plno příznaků.Nemluvě o tom, že jsem omdlela a byla pár minut mimo.

Děkuji Vám moc za nějaké doporučení, pokud o někom víte. Lenka V.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]