Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu po očkování Covid do práce?

Od: stepanka* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, prosím o odpověď.dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano můžete. Případně si můžete vzít dovolenou nebo pokud budete mít nějakou negativní reakci na očkování, navštivte svého lékaře a ten Vám už řekne, co dál.

hodnocení

2x

Budete-li moci, můžete:

...pravda, 42,6 není žádná teplota, zvláště pro člověka, který má rád léto. ;) (Š+G, Jak jsem ochořel)

hodnocení

1x

Pokud si dáte očkovat svůj Civic, dejte vědět, jak to snášel. Jestli nevynechával motor apod. Dala bych si pak očkovat svou Fábii.

Jinak po očkování proti covidu /máte-li toto na mysli/, je jen velice málo lidí s nějakými příznaky. Někoho pobolívá místo vpichu, mě to zabolelo v noci pokaždé, když jsem se otočila ve spaní na levou stranu. Ale jen 1. noc, dál v pohodě. Proto není důvod nejít do práce. Jaga.

Ty opravy jsou velice ošemetné. Psala jsem dceři, že chci koupit dršťky, opravilo se mi to, že budu kupovat DRÁTKY. Když to po sobě člověk čte, není problém uvést to na pravou míru. ;)

jenda22
hodnocení

1x

Chcete odpověď na to, co nezná ani žádný lékař. Jak může být známa reakce vašeho organismu na nějakou směs, od které i výrobci dávají ruce pryč? Nikdo nechce nést odpovědnost za možné vedlejší účinky.

hodnocení

0x

Samozřejmě že můžete.

hodnocení

0x

Pokud nemáte nějakou větší negativní reakci (horečka, velká únava...), do práce samozřejmě můžete. V první dny se ale nedoporučuje větší fyzická zátěž. (Takže do lesa na pařezy radši nechoďte :-D).

hodnocení

0x

Proč byste nemohla?

Já druhý den trénoval na kole..

kt
hodnocení

0x

Po očkování můžete. Obyčejně trochu bolí jenom paže po vpichu. 15-20 minut minut také musíte setrvat v čekárně, kdyby něco, je tam lékař.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]