Nejste přihlášen/a.
Ano můžete. Případně si můžete vzít dovolenou nebo pokud budete mít nějakou negativní reakci na očkování, navštivte svého lékaře a ten Vám už řekne, co dál.
Pokud si dáte očkovat svůj Civic, dejte vědět, jak to snášel. Jestli nevynechával motor apod. Dala bych si pak očkovat svou Fábii.
Jinak po očkování proti covidu /máte-li toto na mysli/, je jen velice málo lidí s nějakými příznaky. Někoho pobolívá místo vpichu, mě to zabolelo v noci pokaždé, když jsem se otočila ve spaní na levou stranu. Ale jen 1. noc, dál v pohodě. Proto není důvod nejít do práce. Jaga.
Ty opravy jsou velice ošemetné. Psala jsem dceři, že chci koupit dršťky, opravilo se mi to, že budu kupovat DRÁTKY. Když to po sobě člověk čte, není problém uvést to na pravou míru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.