Nejste přihlášen/a.
Tato zmatečná vláda vypouští jednu hloupost za druhou. Já myslím, že by to nevěděl ani prezident. Nicméně se asi předpokládá, že většina lidí si dělá testy v práci a ty by měly stačit. Oficiální určitě není nutné, když se zmiňovala možnost dělat si to na místě. Já třeba nevím jestli stačí jedno očkování, nebo musí být obě a 14 dní navrch.
Někteří už do fachy nechodí a tudíž musí daleko na odb. místo. Tak nevím...co když si koupím test,vyfotím aby tam byl datum kdy byl použit. Nechám k nahlédnutí v mobilu a ručně napíšu: Já xxxčestně prohlašuji že dne jsem si dělal test...a byl negat...foto ukážu. Nebo když půjdu na kolo,výšlap ap. a budu se chtít stavit na oběd,pivko ap. tak mám raději riskovat? Jak to budete praktikovat vy co už jste doma a obšas jdete na pivko ap.
To není žádný relevantní důkaz. Podle mě je dobré mít použitý negativní test u sebe. Fotka se dá v mobilu přeposlat, rozmnožit atd.
@zajda888 Vás na tom neudivuje ta skutečnost, kam se lidské uvažování až dostalo? Kvůli návštěvy zahrádky se fotit před televizí s časem. A vůbec jakkoli řešit tyhle věci. To je absurdní. Naprosto. Tady je vidět, jak jsou lidi zmanipulovaní a manipulovatelní. Pokud mě někam nebudou chtít pustit ať už pro test nebo očkování, tak tam nejdu a ne abych dělal takové nesmysly. To je šílené.
Do restaurací a kamkoíliv jinam testy mít nemusíte.To si jen lobbistická vláda dělá z lidí blázny a většina jim na to skočí.Např. v Polsku mají lepší vládu a ta lidem potíže nedělá při návštěvě restaurací i jinam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.