Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samotesty pro návštěvu zahrádek?

Od: zajda888® odpovědí: 9 změna:
Pěkný večer,
nikde jsem nezaznamenal informaci, zda antigenni testy pro návštěvu zahrádek restaurací musí být z oficiálního odberoveho místa nebo si udělám test doma či ho můžu provést přímo na zahrádce?
Slyšel jsem něco o čestném prohlášení, pokud si člověk dělá test sám.
Jak to je přesně?
V těch pravidlech aby se pr.. vyznalo.
Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tato zmatečná vláda vypouští jednu hloupost za druhou. Já myslím, že by to nevěděl ani prezident. Nicméně se asi předpokládá, že většina lidí si dělá testy v práci a ty by měly stačit. Oficiální určitě není nutné, když se zmiňovala možnost dělat si to na místě. Já třeba nevím jestli stačí jedno očkování, nebo musí být obě a 14 dní navrch.

Někteří už do fachy nechodí a tudíž musí daleko na odb. místo. Tak nevím...co když si koupím test,vyfotím aby tam byl datum kdy byl použit. Nechám k nahlédnutí v mobilu a ručně napíšu: Já xxxčestně prohlašuji že dne jsem si dělal test...a byl negat...foto ukážu. Nebo když půjdu na kolo,výšlap ap. a budu se chtít stavit na oběd,pivko ap. tak mám raději riskovat? Jak to budete praktikovat vy co už jste doma a obšas jdete na pivko ap.

hodnocení

No, nějak takhle jsem to myslel.
Lidé, kteří třeba momentálně nechodí do práce, ale mají test doma, udělají si ho, odfotí výsledek třeba před televizní obrazovkou s programem, kde běží čas a sepíšou čestné prohlášení.
Jestli tohle je bráno jako legitimní.
Ať se pak na zahrádce člověk nepřetahuje s ženskou z hygieny:)

To není žádný relevantní důkaz. Podle mě je dobré mít použitý negativní test u sebe. Fotka se dá v mobilu přeposlat, rozmnožit atd.

sirokko

@zajda888 Vás na tom neudivuje ta skutečnost, kam se lidské uvažování až dostalo? Kvůli návštěvy zahrádky se fotit před televizí s časem. A vůbec jakkoli řešit tyhle věci. To je absurdní. Naprosto. Tady je vidět, jak jsou lidi zmanipulovaní a manipulovatelní. Pokud mě někam nebudou chtít pustit ať už pro test nebo očkování, tak tam nejdu a ne abych dělal takové nesmysly. To je šílené.

hodnocení

Přesně jak píšete.
Absurdní doba.
motak
A jak dokážete,že ten negativni test co máte u sebe není z minulého měsíce? Domácí test nejde provést tak,aby ste se jim mohl věrohodně prokázat.

zwiki*
hodnocení

0x

Do restaurací a kamkoíliv jinam testy mít nemusíte.To si jen lobbistická vláda dělá z lidí blázny a většina jim na to skočí.Např. v Polsku mají lepší vládu a ta lidem potíže nedělá při návštěvě restaurací i jinam.

motak
No jestli mají lepší vládu to nevím. Kdyby ste byl Polák a migrant vam znásilní ženu a to dítě si budete muset nechat, asi změníte názor kdo má lepší vládu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]