Dobrý den Chtěla bych se zeptat na hodnoty kreatinu, normální je od cca 50 do 100... čím vyšší číslo tím je to lepší nebo čím nižší hodnota tim je lepší? Když ledviny nefiltruji správně, hodnota krea se zvyšuje nebo snižuje? Díky za vysvětlení
Kreatinin se uvádí u lidí od 15 let do 99+ u žen 49 až 90 a u mužů 64 až 104. Některé laboratoře uvádějí ještě větší rozsah normálních hodnot například od 111.
Jak píše pb, čím víc, tím hůř. Měla jsem skoro 500, vnitřní stenty oboustraně a z nemocnice jsem šla až byl pod 2 00, včera už jen 11 3.Tak snad dobrý.
Já to pochopila, že kreatin a kreatinin jsou dvě věci. Kreatin má být v rozmezí od 0 do 380 a kreatinin v rozmezí 4,5-18. To je z toho formuláře , kam vytisknou naše hodnoty. Ten rozptyl je proto, že každý jsme jiný .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.