Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypadat starší?

Od: um822 odpovědí: 7 změna:
Ahoj všem. Mám takovou možná divnou otázku. Jak vypadat starší? Mám takový problém ze hodně lidi mi říká ze na svůj věk (16) jsem nevyspělá a že vypadam třeba na 13-14 let. Strašně me to štve, protože mi to říká fakt skoro každý ze: “vypadas mladší, já bych ti 16 neřekla” atd atd. Chci to moc změnit ale nevím jak. Nevím jestli to i jde. Ale proto se ptám vás jetsli nemáte nějaké rady ohledně toho. Dekuju všem. Ale nepište mi “buď ráda ze vypadas mladší atd” to mi říkají taky lidé co mi chtějí pomoct, ale proste já uz nevydrzim poslouchat to ze vypadam na 13let. Dekuju moc!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Přidám: účes a hlavně chování, i chůze.

Jinak radím, nikam nespěchej! Stáří si užiješ až až. Jen to dětství uběhlo nějak rychle.

liska5

A taky oblečení. Tím to lze až zazdít*alene*

hodnocení

1x

Zdravím. Zkuste změnit barvu vlasů. I když to slyšet nyní nechcete veřte tomu, že za pár let Vám to bude lichotit, když Vám lidé budou hádat méně let. Berte to jako svoji přednost. Nyní staršího vzhledu zkuste docílit tou změnou barvy vlasů, účesem a líčením.

daniela1
hodnocení

1x

Když on 14 a 16 není zase takový rozdíl, to nemusí být ani rozdíl jedné třídy na základce. ;) Vím, že to slyšet nechceš, ale buď ráda, že vypadáš na svůj věk přiměřeně. Vypadat v 16 na 14 je určitě menší problém než ve 20 na 35, nebo obráceně ve 20 na 15 - a že i takové typy jsou. Parta vysokoškoláků, všichni zhruba stejně staří, ale někdo vypadá jako žák základní školy a někdo jako táta / máma od rodiny.:-D

Jak vypadat starší... Dospěleji se oblékat, vkusně se nalíčit, celkově vystupovat sebevědoměji a dospěleji. Nic dalšího asi moc ovlivnit nejde.

hame
hodnocení

1x

Jak chceš vypadat starší, když vypadáš mladší. Prostě to tak máš a nic s tím neuděláš, tak se netrap. Může to dělat i postava, dětský obličej, opožděné dospívání. Někdo je prostě takový typ, že i s přibývajím věkem bude stále vypadat na méně roků než mu je. Je jasné, že tě to teď štve a i když to nechceš teď slyšet, jednou tomu budeš ráda. A možná tak za 10 let tady budeš někoho povzbuzovat, jako já teď tebe

joudic*
hodnocení

1x
vazte si toho, za 15 let az budou ostatni vypadat uz jak Mareny, vy budete svitit

licie
hodnocení

0x

Zdravím,

pokud jste drobná, tak to neošálíte, ale u žen hodně dělá líčení. Naučte se vkusně se líčit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]