Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mají Vietnamci dlouhý nehet na malíčku

Od: doutnak® odpovědí: 6 změna:
Nevíte někdo, proč mají muži Vietnamci dlouhý nehet na malíčku? Sice je to hloupá otázka,ale je to zajímavé..Kdo chodí do obchodu k Vietnamcům, jistě si toho všiml...:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kutuu
hodnocení

7x

Zdravím, je to takový statusový symbol, znamení, že danému se daří, co se práce týče (např. co se týče obchodu) - pěstěný nehet = nepracuje fyzicky, zvládne se uživit jinak.

Někde jsem četla, že podobně funguje v Asii bledá pleť - pokud má člověk světlý odstín pleti, je to "znamení," že je bohatý, protože jenom chudí lidé musí pracovat (a na sluníčku se opálí).

hodnocení

Díky..O pleti a jejím barvení na "světlo" jsem slyšel.Ale ten nehet mi "vrtal hlavou" :)

mate59
hodnocení

2x

Čistí si ním uši a nos.Spolehlivá antikoncepce.

jm
hodnocení

1x
Velké nesnáze v malé Číně? Jinde než v tom filmu jsem to nepostřehl

hodnocení

0x

kutuu má pravdu, ale dejte si heslo vietnamci dlouhý nehet na malíčku a dočtete se mnohem víc.

hodnocení

0x
Mě doma tvrdili, že ten nehet mají Vietnamci na kokain *smich* a Vietnamci u nás v baru mi říkali, že je to zvyk z dávné doby,když byli někde zavření- nebo ve vězení? Nepamatuju si to přesně,ale že to má právě spojitost s tím, tě nemusejí pracovat, že mají na víc,že jsou bossové. Kde je pravda- nevím, nikdy jsem to blíže nezkoumala už.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]