Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Necitlivost palce u nohy po bouchnutí

Od: martaszla odpovědí: 5 změna:

Ahoj dnes jsem se bouchl do palce u nohy resp. do nehtu zepředu a od té doby špici palec necítím. Nevíte vrátí se citlivost sama? Je to nějak nebezpečné? Jinak vypadá palec úplně normálně jen je necitlivý. Moc děkuji za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Může to být nepříjemné při chůzi, ale nějaké riziko bych tam neviděla. Počkejte tak týden a pak si zajděte k obvodnímu, na tohle vám může pomoct vitamín B12 - injekce. (pinknul jste se nejspíš do nervu) ;)

martaszla
hodnocení

Ano asi to tak bude. Snad se to samo vzpamatuje protože jsem pracovně vytížený a bohužel nemám čas jít k lékaři... A je fakt že to nepříjemné je takový nezvyk když nic necítím...

marenka*

Pokud máte doma dva lavory a trochu času, napusťte si do jednoho hodně teplou, do druhého hodně studenou vodu. A pak dva, tři kroky v teplé a šup do studené. Jak ucítíte teplo, přejděte si do studené vody, když ucítíte chlad, přejděte do teplé a takhle dokolečka,cca 20 minut. Choďte si dneska bos, zkuste palec masírovat, prostě v něm probuďte co se dá. ;) A pokud sedíte nebo i stojíte, prostě nechodíte, tak si s ním poklepávejte do rytmu.

martaszla
hodnocení

Díky tak s tou vodou jsem to zkusil tak uvydím jestli to pomůže i tak díky...

jsem*
hodnocení

0x

V pohodě to je do té míry, pokud nejste diabetik. Přečtěte si něco o "diabetické noze". Diabetik necítí v botě ani kamínek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]