Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věkový rozdíl

Od: tany odpovědí: 8 změna:
Hezký den, už půl roku si píšu s klukem, kterému je 17. Potkáváme se maximálně tak jednou za dva týdny v autobuse nebo ve městě, jen se pozdravíme jakoby nic, ale přitom si píšeme pomalu každý večer. Moc se mi líbí a myslím, že já jemu taky (aspoň podle toho co naznačuje tak usuzuji). Ale je tu problém, že mně je jen 14 (vypadám ale mladší). O mém věku jsem mu řekla hned na začátku a on byl s tím vpohodě. Myslíte tedy, že by to bylo vpořádku, kdybychom byli spolu? Trochu bych se bála reakce mých i jeho rodičů...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. Za nějaký čas (až budeš starší) by to nevadilo. Ale nyní jsi ještě dítě, tudíž bych se rodičům nedivila, kdyby proti tomu měli výhrady.

hodnocení

3x

Bylo by to na vězení. A pokud je ti 14 a vypadáš třeba na 12, tak to o něm dost vypovídá (kdybys vypadala starší, tak by se to možná dalo ještě pochopit). Ale taky tě třeba bere jenom jako kamarádku nebo mladší sestřičku. Kluk v 17 letech myslí úplně na jiné věci než 14letá holka. Buďte kamarádi, užívej si dětství a dospělé věci nech dospělým.

hodnocení

0x

Věkový i výškový rozdíl se srovná bez potíží, když si dva rozumí. S věkem k sobě musíte být upřímní, aby se nedostal do křížku se zákony.

zdene
hodnocení

0x

Takový 17 letý kluk už myslí na sex. Divím se, že s tebou by chodil jenom tak a vodil se za ručičku. Radši buď zatím jeden krok zpět. A máš pravdu, rodičům a nejenom tvým, by se to také nelíbilo.

hodnocení

0x

Rodiče mají o své děti strach, tomu se nelze divit. Jednou to poznáš sama až budeš mít vlastní děti.

Stát se rodičem v patnácti letech je myslím brzo. Proto nějaká ta informace pro tvé rodiče by se hodila.

Je mi jasné, že detaily si necháš pro sebe, ale základní informace ano.

"Být spolu" je široký pojem a vhledem k tvému věku mi vychází: dobří přátelé.

hodnocení

0x

Co myslíš tím "být spolu?" Pokud spolu budete chodit parkem, zajdete do kina, dáte si v cukrárně zmrzlinu, je to v pořádku. Ale vzhledem k Tvému věku nic víc. Nedivím se, že ani jedni rodiče nejsou nadšeni. Kdo by byl? Až jednou dospěješ a budeš mít vlastní děti, budeš mít také jiný názor, než dnes.

Můžete být kamarádi. Přesto si myslím, že první láska jen málokdy vydrží. Za 2 roky půjdeš do tanečních, bude se kolem Tebe točit plno jiných chlapců, kteří se Ti budou taky líbit...

Tak nebourej to hezké, co bývá na začátku. Na hlubší vztah nemáš dosud ani věk, ani zkušenosti. Jaga.

hodnocení

0x

Za rok, až vám bude 15 a 18, už na tom nebude nic divného. Do té doby vydržte se sexem.

danielano
hodnocení

0x
Ahoj, myslím si, že věk je jen číslo. Záleží na tom, jestli je ten kluk rozumný. Zná tvůj věk, tak pokud by mu nevadilo, počkat si rok, až ti bude 15 na intimější záležitosti, myslim, že je to v pořádku :). Kdyby jsi vysvětlila rodičům, jak to je tak si myslim, že by to měli pochopit :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]