Dobrý večer. Chtěl bych prosím poradit název filmu. Je asi starý 20 let určitě, možná i 25. Pamatuji si jen útržky: Je noc, do domu vletí nějaká koule červená, nebo nějaké světlo.Putuje po domě a pak se dostane asi do koupelny a tam najde vlasy nějakého muže, který už není naživu. No a prostě s těchto vlasů ziska informace-dna asi, nevim přesně a najednou se stvoří ten samý muž,kterého byly ty vlasy. Je to asi film o nějaké mimozemské civilizaci. Moc si ho nepamatuji, ale nějak teď se mi vybavil a stále mi vrtá hlavou. Děkuji pokud někdo zná.
Ano, je to ten Starman. Vybavuji si ho jen utržkovitě. Mohlo mi být tak 10let,+-, když jsem ho viděl naposled. Ale nějak teď se mi vrátil zpět do paměti a pořád mi vratal v hlavě. Teď je mi 40 let. Díky za skvělou odpověď, už se těším až si udělam čas a podívám se na něj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.