Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu o mimozemšťanu

Od: david1 odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer. Chtěl bych prosím poradit název filmu. Je asi starý 20 let určitě, možná i 25.
Pamatuji si jen útržky:
Je noc, do domu vletí nějaká koule červená, nebo nějaké světlo.Putuje po domě a pak se dostane asi do koupelny a tam najde vlasy nějakého muže, který už není naživu. No a prostě s těchto vlasů ziska informace-dna asi, nevim přesně a najednou se stvoří ten samý muž,kterého byly ty vlasy.
Je to asi film o nějaké mimozemské civilizaci. Moc si ho nepamatuji, ale nějak teď se mi vybavil a stále mi vrtá hlavou.
Děkuji pokud někdo zná.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli je to ten, který myslím, tak mu už pomalu táhne na čtyřicítku... Podle mě je to Starman.

csfd.cz/...

david1
hodnocení

Ano, je to ten Starman.
Vybavuji si ho jen utržkovitě. Mohlo mi být tak 10let,+-, když jsem ho viděl naposled. Ale nějak teď se mi vrátil zpět do paměti a pořád mi vratal v hlavě. Teď je mi 40 let:).
Díky za skvělou odpověď, už se těším až si udělam čas a podívám se na něj

david1
hodnocení

Možná je ten film starý i 30let
ladis*

Víc indicií nemáš? Projeď tohle

csfd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]