Nejste přihlášen/a.
Vidím to jako "hladký rozchod" z její strany ale možná se pletu. Ženská naopak když má někoho ráda tak s ním chce být většinou stále... Jakmile tam začne takové to "odlučování" "nerozhodnost" "chci být chvíli sama" tak to tipuji spíš na rozchod ale možná se pletu dejte tomu měsíc čas nekontaktujte ji dejte jí teda ten prostor a uvidíte...
Dobrý den. Vy jste udělal chybu, že jste soukromí rozebíral s její kamarádkou a ségrou. Tím jste ji ponížil (tohle dělají stíhačky). A vlastně v tom pokračujete. Rozebíráte to zde s cizími lidmi a ještě sem dáváte soukromou korespondenci.. Když takto budete pokračovat, může se stát, že se k Vám už nebude chtít vrátit vůbec. Nechte ji v klidu žít, aby si vše srovnala v hlavě a nečiňte na ní žádné nátlaky. Když bude chtít, ozve se Vám sama.
Promiňte, můžete být sebecitlivější člověk, ale já bych vás nechtěla ani za nic. Za rozebírání vašeho soukromí se od vás přítelkyně odstřihla, udělal jste chybu, stát se to může. Ale nepochopil jste vůbec nic a v chybách pokračujete. Jak můžete zveřejnit soukromou korespondenci? To už je přes čáru.
Nechte přítelkyni žít, nepleťte se jí do života a doufám, že se k vám nevrátí. Ani zde nejste anonymní. Takové věci dělají puberťáci.
Vobec sa jej necudujem, nedate jej dychat, "laska" je vo vasom ponimani nieco hraniciace s psychopatickym prenasledovanim a stalkovanim. Co pre nu mozete spravit, je zmiznut z jej zivota a dat jej sancu najst si niekoho normalneho. Vy si najste psychologa, nech sa naucite vo vztahoch fungovat ako muz, nie ako dalsia precitlivena zenska. Inak sa vam budu tieto rozchody opakovat a vy nebudete chapat preco, ved vy im davate vsetko a tak ich milujete. NIE, vy im nedate volnost a dusite ich. Psycholog vam pomoze najst pricinu, mozno ste vyrastli v nejakej divnej rodine.
Dle mého názoru je vaše přítelkyně nevyrovnaná a neví, co chce. Když někoho miluji, snažím se přece s ním být co nejvíc.
Odpočinout si od sebe, dát si pauzu, to jsou všechno výdobytky této moderní doby. Dřív nic takového nebylo. Buď jsem dotyčného milovala a byla s ním, nebo se s ním rozešla. Vymýšlení všelijakých kliček a výmluv mi připadá hloupé a nedůstojné.
Dle toho, co zde píšete, jste citlivý člověk a zasloužíte si vztah a lásku bez podmínek.
Myslím, že pro vás určitě by bylo nejlepší, než si stále dělat nějaké zbytečné naděje, vztah raději ukončit. Důležité je, že nemáte spolu dítě.
To je můj názor, asi tak bych se zachovala já.
Vy byste oba měli spolu řešit nějaký problém, ne jen pořád jeden druhého. Program to chce. Příklad: Kdybyste měli vykácet a zrekultivovat pozemek, opravit chatku, budete umět spolupracovat? Oba rýt, hrabat, plít, uklízet a pak jeden vařit, druhý natírat, ...Nebo se vydat na hory s batohy na zádech za nějakým cílem. Ono pořád se objímat a usvědčovat se o vzájemné lásce, to zákonitě unaví. On vztah se má nějak vyvíjet. Vy trčíte na fleku. Teď ji nech, ať si od Tebe odpočine. Nezahajuj konverzaci, ale ani nepiš nic kámoškám! Spíš vymýšlej program na léto a nějakými aktivitami. A buď víc pohodovej. V tom Vašem vztahu je pořád nějaké napětí. Sledujete intenzitu svého citu. Zaměřte se ven, třeba spolu někomu pomáhat.
Přítelkyni bude tak okolo 23 let.
Zdá se mi spíše nevyzrálá a nevzpamatovaná z prvního vztahu. Byl jste zřejmě úplný opak, co do té doby zažila a tak jste jí tím imponoval. Ale nakonec zjistila, že to vaše slabší ego, jemnost, vaše laskavost, možné ústupky, není to pravé. Potřebuje pevnější ruku.
Ona se ještě nenašla, a teprve si hledá partnera do života. nějaké ňuchňání ve 22 letech a ujišťování o věčném milování, počítání hvězdiček přestane bavit.
Neslepíte to, hledejte si oba nové protějšky. Ale až bude čas. Nejste z toho venku, dejte si pauzu třeba rok, chce to vše v hlavě vytěsnit. A vykašlat se na různé nástěnky, zdi, Fb a já nevím, jak tomu všemu říkáte.
Tak buď vás rozchodem jen nechce ranit, ale pak to pro vás bude ještě horší nebo má nějaký problém a tedy něco co jí ve vztahu k vám brání. Možná jde o rozchod kdy to chce "přehodit" do kamarádské roviny aby vás neranila ale nadále s vámi nepočítá. Zjistit to lze jedině jediným způsobem nekomunikujte tj. nezačínejte vy počkejte jak se ozve ona co bude psát , pak teprv odpovězte, tím zjistíte jestli to nevede "do útlumu" do vyšumění tedy do pozvolného rozchodu, slova jsou slova ale něco je zatím a na to přijdete tím že ji necháte nebudete se ozývat jako první ...
To jste tady zveřejňovat neměl. Je to konverzace intimní mezi vámi dvěma a nedělá se to. Tak teď to máte jistý.
Ty odjíždíš jakože rozchod, ona tě obejme a ty odjedeš i když se rozcházet nechceš? To seš teda fakt vocas, takovýho bych taky poslal do háje..
A rozmazávat soukromý věci se známýma, to je taky na přesdršku. Určitě je nadšená že jí takhle drbete..
Vymysli nějaký společný program, výlet práce.. Ale ne vzájemný brečení že se rozejdete.
Prostě se s tebou rozešla a myslela si, že takový způsob citlivka jako jsi ty sneseš líp.
Také si nechává zadní vrátka, budete mít "vztah na dálku", aby se případně komu mohla ze samoty vypovídat, zatímco bude aktivně hledat někoho lepšího než ty nebo s ním rovnou chodit, ale s tebou si bude furt jen dopisovat. Také jsem se tak jednou s klukem rozešla, prostě jsem se s ním nevídala (myšleno fyzicky, jen jsme si psali a volali), on si myslel, že máme vztah na dálku, já mezitím lovila jinde a až jsem aktivně začala spát s jiným, tak pak jsem mu jakože "oficiálně" oznámila, že jsme se rozešli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.