Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pulzující mravenčení po operaci

Od: uzivatel odpovědí: 5 změna:
měl jsem operaci - zafixování tříštivé zlomeniny bederního obratle. Před týdnem jsem měl v noze mravenčení, to přestalo. Teď to mám znova. Je to 2 měsíce po operaci, horčík beru.
Jedná se o malou oblast vnitřního stehna u kolene.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Vy nechodíte na rehabilitaci? Že by tam vysvětlili, která plotýnka na který kořen tlačí, který pohyb vadí. Tady Vám těžko někdo něco řekne. Doktor prostuduje rentgenový snímek, než cokoliv vysloví. My si Vás ani nepředstavíme. Věk? Nadváha? Zdatnost? Chodíte? Cvičíte? Máte korzet? Myslím, že ještě nemůžete být zahojenej. I klasická endoprotéza, která je v čistě řezané kosti, kolikrát bolí a brní i po půlroce. Hlavně při změnách počasí, a to teď bylo.

uzivatel
hodnocení

Tak me jde o to, jestli se nerv nemuze poskodit. Ze se treba ulomky posunuli. Za 9 dni jdu na kontrolu.
asd1

Jasně že nerv. Buď na něj tlačí kost, plotýnka nebo otok. Může být i píchlej od úlomku nebo od vrtačky*smich* ... Uvidíš na kontrole, ale počítej že dokud nohou hýbeš tak se to bude řešit leda tak rehabkem..

uzivatel
hodnocení

Tlaci ten nerv, kterej je operovanej (i dle anatomie nervu) Ja spis nevim jestli nemam volat doktorovi, tohle sem jeste nemel. Mam proste divnej pocit v nohach, a je pravda ze korzet sem moc nepouzival z lenosti.
uzivatel
hodnocení

Deje se to pres den, kdyz si lehnu na bricho mravenci mi ruce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]