Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem ve výpovědi a zaměstnavatel se mě různými, často lživými pokusy snaží připravit o peníze. Nyní jsem obdržel informaci, že mám firmě zaplatit 500,-Kč za zpracování elektronického daňového přiznání, ačkoliv mi tato služba před 3 měsíci byla zaměstnavatel nabídnuta a realizována bez jakékoliv předchozí informace, že bude tato služba zpoplatněna. Nyní, když jsem ve výpovědi požaduje zaměstnavatel po 3 měsících zaplacení. Účetní není zaměstnanancem firmy, ale žádnou dohodu jsem s ní neuzavřel. Má na to zaměstnavatel, potažmo paní účetní, kterou neznám, právo, když mě o platbě neinformovali dopředu? Vždycky mi dělal daňové přiznání zaměstnavatel bez jakýchkoliv nároků na zaplacení. Děkuji Dalibor Votava
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.