Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cerveny penis

Od: ondra* odpovědí: 5 změna:

mam uz 3 tydny cerveny zalud, olopala se mi tam i kuze ale porad nic, nevite cim to je a jak nato?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Tak to může být jak z plísně, tak z kvasinkové nákazy, nedejbože pohlavní choroba. Šupej na kožní. *bezim*

rosenberg

Děkuji za kvalifikovanou radu. Při jakémkoliv dalším problému s penisem se vžfy obrátím na vás přímo - jste prostě naše penisová Mařenka *ua*.

cyril*
hodnocení

1x

Pokud se jen loupe, tak to ještě jde, horší to bude až upadne celý. Ono mít ptáka ohníváka není nic dobrého.

jsem*

Cyril. Třeba si chce pořídit ještě lišku Ryšku... Vaše odpovědi se mi líbí...*haha*

Nestrašte chudáka. Nebo vlastně strašte, aspoň se vydá k lékaři.

Bude to jenom banalita. Mám manžela a dva syny, takových lapálií jsme už za 30 let řešili...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]