Krásný den. Již dva dny mám tyhle tečky na dásni (viz.foto) a nevím si rady, co by to mohlo být. Na internetu žádné podobné tečky na fotkách nejsou. Zuby si čistím každý den 2x denně bez krvácení a jiných problémů - používám i ústní vodu. Nikdy jsem se zuby problém neměla a tohle se objevilo z ničeho nic. Myslíte, že to může být jen podráždění od jídla? Vůbec mě to nebolí, jen když si čistím zuby a přejedu přes to místo kartáčkem, jinak mě to vůbec neomezuje. Dásně nemám zarudlé a nekrvácejí. Děkuji za rady
Klidně to může být zánět dásní (i když to nebolí, může jít o počáteční fázi). Ale nejsme lékaři, kvalifikovaně odpoví jen zubař. S poctivým čištěním se to vůbec nevylučuje, může to být i psychosomatického původu – popřemýšlejte, zda nemáte něčeho tzv. plné zuby (vlastní zkušenost). Podrobněji viz knihy dr. Hnízdila, zejm. "Zaříkávač nemocí".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.