Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tečky na dásni

Od: lea odpovědí: 3 změna:
Krásný den.
Již dva dny mám tyhle tečky na dásni (viz.foto) a nevím si rady, co by to mohlo být. Na internetu žádné podobné tečky na fotkách nejsou. Zuby si čistím každý den 2x denně bez krvácení a jiných problémů - používám i ústní vodu. Nikdy jsem se zuby problém neměla a tohle se objevilo z ničeho nic. Myslíte, že to může být jen podráždění od jídla? Vůbec mě to nebolí, jen když si čistím zuby a přejedu přes to místo kartáčkem, jinak mě to vůbec neomezuje. Dásně nemám zarudlé a nekrvácejí. Děkuji za rady :)

Tečky na dásni

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Klidně to může být zánět dásní (i když to nebolí, může jít o počáteční fázi). Ale nejsme lékaři, kvalifikovaně odpoví jen zubař. S poctivým čištěním se to vůbec nevylučuje, může to být i psychosomatického původu – popřemýšlejte, zda nemáte něčeho tzv. plné zuby (vlastní zkušenost). Podrobněji viz knihy dr. Hnízdila, zejm. "Zaříkávač nemocí".

hodnocení

0x

Nevěstí to nic dobrého. Měl by to vidět zubař.

mate59
hodnocení

0x

Na 5-tce je zápal dásně zcela evidentní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]