Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Implantace jedničky zuby

Od: implant odpovědí: 8 změna:

Čau, měl někdo implantaci zubů? Konkrétně jedničky nahoře.
Po zákroku mi nic neřekli a v den zákroku jsem jedl už i chleba a popcorn. Druhý den jsem jedl tvrdé bonbony a pendreky *smich*. Co se mi může stát? Kousal jsem na straně kde implantát samozřejmě není. Teď se obávám abych si nějak neuškodil. Hned po zákroku jsem dokonce i dost mluvil a měl zvýšenou fyz. aktivitu. Snad bude vše ok.. Máte nekdo zkušnost?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No jestli si nedokážete odříct bonbony a pendreky a podobné "prasečinky", tak se Vám může stát, že u toho jednoho implantátu to neskončí. Tak abyste už raději začal házet korunky do "prasátka". ;)

liska5
hodnocení

0x

Vy to píšete, jako kdybyste se tím chlubil. Přece není problém tam zavolat a sestra vám řekne, čeho se vyvarovat. Když se nic nevyvrátilo a nebolí, tak to asi drží. Být Vámi, tak se ztrátou předního zubu poučím a necpu se bonbonama.

implant
hodnocení

Nevydržel jsem to :(.
Snažil jsem se aspon ten první den akorát jsem moc neodpočíval a hned po zákroku jsem se sešel s kamarádem a celkem jsme si povídali..
Druhý den už jsem měl ty bonbony :(. Ale nic nebolí , ale otok se mi právě dostavil ten druhý den ráno

liska5

O otoku není v dotazu ani zmínka. Tak teď to koukejte zklidnit kašovitou stravou. Studené pití by taky mohlo pomáhat. Případně vyplachovat pusu něčím, co hojí, jako odvar z šalvěje či hřebíčku. A nechroupat tvrdé. Přední zuby souvisí s ledvinami. Těm vadí příliš soli, cukru a alkohol, tak si je šetřete. Pokud bude otok trvat, zavolejte si v pondělí zubaři, kde Vám to dělali a ptejte se, zda je to normální.

Ach jaj, zase vedecky nepotvrdene sarlatanstvo : "Přední zuby souvisí s ledvinami."

Kde je nejaka studia na povedzme 1000 ludoch, kde sa statistiky vyhodnoti pocet kazov na prednych zuboch a najde sa korelacia s chorobami ladvin?

@peter

Jsou věci které se na zdravce neučí. Ale všechno souvisí se vším ...

Chapete dufam, ako take vseobecne tvrdenia nemozno dokazat? To je prave ten rozdiel medzi vedou a sarlatanstvom : na zdravotke sa ucia vedecky overene fakty, rozne ezo vibracne energeticke weby hlasaju veci bez dokazov.

liska5

Peter, pozoruji tyto souvislosti na sobě i na konkrétních lidech. Potvrzují se mi poznatky z knížek orientální mediciny. Ta patofyziognomie má svá logická vysvětlení. Pokud to bylo markantní, dokázala jsem i já vyčíst z obličeje, co budou mít někteří po letech za zdravotní problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]