Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostruhy, pata, obstřik, aplikace

Od: 4545 odpovědí: 5 změna:

Chcise zeptat, jak často je možné aplikovat obstřik do paty na ostruhu? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Obstřik nevím, cca21 let zpět jsem s tímto problémem jezdil na ozařování na okologii v krajské nemocnici ČB. zatím mám klídek.Stejně tak moje ale ta ještě o 3?4 roky dříve do nemocnice v PE. taky má od toho pokoj. Naše známá chodila na obstřiky (kolikrát a jak často nwn), nyní je asi rok-dva po chirurgickémo dstranění a zatím je taky v poho.obstřiky ji nepomohli. Ale každý jsme jiný.

hodnocení

1x
Taky nepomohlo nic až ozařky na onkologii, vše předchozí ztráta času.

liska5
hodnocení

0x

Známému na to aplikovali rázovou vlnu. Prý bolestivé. A po čase měl problémy zas. Když jsem měla problémy s loktem / oštěpařka/, tak mne varovali před opakovaným obstřikem. Prý dvakrát a dost, jinak prý se mi "rozklíží" úpon šlachy.

789456
hodnocení

A po jaké době jste měla ty dva obstřiky? Jaká byla mezi nimi pauza? Děkuji

liska5

Přesně si nepamatuji, zhruba tak měsíc od sebe..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obstřik
Otázky na téma ostruhy na patě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]