Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
5 měsíců mám přítelkyni, žádné sexuální zkušenosti nemá. Ona je pro všechno hezké ale vždycky skončíme u orálu a z toho hlavního má nějak strach. Dnes jsem ho do ní dvakrát zasunul po žalud a pak jsme objevili na matraci krev. Jenže měla tento týden menstruaci i když včera už to bylo jen takové špinění. Takže mě napadá buď menstruace a nebo panenská blána?
Ptám se proto, neboť jestli je to ta druhá možnost, aspoň trochu mi to pohladí ego.
Děkuji. :D
Panenská blána není blána v pravém smyslu. Je to jakoby z částí sliznice po krajích srostlý otvor. Někudy přece musí odcházet menstruační krev. U každé dívky to bude trochu jinak. Někdy se otvor snadno zvětší skoro bez krvácení, jindy je to na postupné rozšiřování nebo s větším, ale krátkodobým krvácením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.