Nejste přihlášen/a.
Je vám 18, takže se rozhodujete sama. Osobně bych poradil nechat se očkovat. Byl jsem zapřísáhlý odpůrce, ale změnil jsem názor. Mám po 1. dávce a jsem rád, že jsem do toho šel. Taky jsem si říkal, že když jsem to za rok mezi lidmi nechytil, nemám se čeho bát. Pokud máte tu možnost udělejte to. Mladý organismus to lépe zvládne. Třeba nebudete mát žádné potíže. Hodně štěstí.
za mě ne...covid nepopírám, nepopírám ani DNEŠNÍ znalosti medicíny, takže ani nezpochybnuji bezpečnost vakcíny k DNEŠNÍM znalostem, ale prostě nikdo neví co by to mohlo udělat s tělem za pár let a vzhledm k tomu že bych rád potomky, tak prostě NE, ale je to jen můj názor. jen je prostě divné že člověk podepisuje papír že se nechává dobrovolně naočkovat, ze se najednou vymýšlejí metody jak lidi přimět k dopbrovolnému očkování, tohle všechno vyvolává další otázky a vzhledem k tomu jak se o všem mlží, media všechno rozpitvívají...nevím, prostě nechci. Je to každého svobodné rozhodnutí, jen si ale uvědomte, že pokud je tohle všechno uměle vyvolané, jak snadno jsme se nechali ze dne na den v životě omezit a všichni to bereme jako správné, a s ustrašenými lidmi se nadále snadno manipuluje, kdo se zajímá o hidtorii v tomto vyvoláva pochyby.
Nic. Vakcína se v těle "po letech" už nevyskytuje a nezpůsobuje neplodnost. Jednoduše se rozpustí a organismu zůstanou pouze "naučené obranné vzory". Pokud se nedostaví vedlejší účinky do pár měsíců, už se žádné nedostaví. A dneska je naočkováno už dost lidí, aby bylo jasno, že neplodnost to nezpůsobuje. Nestrašte zase mladou slečnu... Pokud dostane covid a embolku (což se u nadváhy může dost dobře stát, covid způsobuje krevní sraženiny ve velké míře), nemusí mít děti taky vůbec, protože bude mrtvá.
a mohu mít svůj názor a nebo musím jít nutně s davem? DDT byl ve svojí době také zázrak, z roundupu se dneska taky všichni mohou zbláznit, také byl při uvedení na trh bezpečný, to je to o čem píšu
Jasně, že můžete mít svůj názor. Ale měl byste být schopen jej nějak podložit. Pošlete mi nějaký relevantní zdroj, který říká, že Covid vakcíny způsobují neplodnost- pokud nejste schopen to podložit, jde fakt jenom o hoax a hysterické strašení mladé holky.
A vy máte nějaký relevantní zdroj, který říká, jak na tom bude žena v reprodukčním věku po aplikaci vakcíny za 3 roky, za 5 let, za 10 let? Pokud vím, tak tak dlouho se tou vakcínou neočkuje, takže jakékoliv krátkodobé výzkumy, jakože se někdo naočkoval, a pak otěhotněl a donosil (zdravé dítě) jsou prdu. Autismus u dětí BTW nepoznáte hned, ale třeba někdy až kolem 1 až 5 roku života.
bohužel spousta lidí se místo rozumu řídí emocemi. Taková argumentace mi přijde stejná s tím, že se nebudu v autě poutat, protože kdybych narazil do stromu a auto začalo hořet, ať mám větší šanci dostat se ven (očkování). Ale neberu, že mám tak mnohem, mnohem větší šanci se při nehodě nepřipoutaný zabít (nákaza).
Zajímavé, že Vás nevzrušuje, že by prodělání covidu třeba mohlo způsobit neplodnost nebo poškodit dítě (a projeví se to až za 5 let)? Taky s námi není 3, 5 nebo 10 let. Postupně se ukazuje, co vše napadá (plíce, srdce, výstelku tepen, imunitu, pokožku a sliznice), způsobuje neurologické obtíže. Lékaři vážně debatují, zda opětovně nakažení jsou skutečně znovu nakažení, nebo se u nich virus jen reaktivoval. Naštěstí lidi jako Vy nerozhodují o tom, zda se můžeme nechat naočkovat my ostatní.
Reaguji na to auto, asi bych začala s tím se naučit dobře jezdit (životosprávu). Kdyby auta byla z papíru a lidé by věděli, že i při menších nárazu umřou, tak aby to způsobilo, že budou jezdit opatrněji a nebudou tolik havarovat. A celkově budou méně umírat, než když jezdí super vymakanýma kárama s nejbezpečnějšími airbagy a pásy. Lidi zabíjí způsob jízdy a chování na silnici, ne počet zabezpečovacích prvků. Statisticky je dokázáno, že více lidí umírá v autech s lepších bezpečnostním vybavením, protože v nich jezdí lidi více jako hovada.
Je to i dobrá metafora k vakcínám a COVIDU.
nikde jsem nepsal o plodnosti...jen že bych rád potomka, dobře tak uvedu na pravou míru, zdravého potomka, kdo zaručí že na to vakcina nemá vliv...ano mohu kdykoliv umřít na cokoliv, mohu dostat covid, ale mohu si vybrat zda se nechám naočkovat
Ahoj ahoj, jsi mladá. Sice máš tedy nadváhu, což je pár kilo na víc, ale to není nic, co bys měla "léčit"vakcínou. Stačí sportovat na čerstvém vzduchu, posílí se tím imunita a trochu i shodíš a nebudeš tak v "rizikové skupině". Samozřejmě kvalitní strava k tomu = nejíst sračky.
Vzhledem k tvému věku předpokládám, že někdy budeš chtít mít děti. Třeba ne teď, ale za 5-10 let. Jak můžeš vědět, jak očkování ovlivní tebe a tvoji schopnost otěhotnět, donosit dítě, porodit zdravé dítě bez postižení. Vakcíny tu jsou celkem krátkou dobu, tj. nikdo ani logicky nemohl otestovat, jak se bude tělo ženy chovat 10 let po očkování. V těle osoby, která je právě v reprodukčním období a bude se chtít rozmnožovat.
Pokud se tedy raději rozhodneš pro vakcínu místo změny svého životního stylu, aby jsi byla spokojenější, zdravější apod., tak doporučuji mrknout sem na oficiální zdroj ze SÚKL (Státní ústav pro kontrolu léčiv), aby ses zodpovědně informovala, jaké nežádoucí účinky tě po očkování mohou potkat a kolik lidí v důledku očkování zemřelo. Aktualizuje se to každý týden o nová data: sukl.cz/...
Pokud to bude ve větším očkovacím centru, tak tam nejčastěji očkují vakcínou Pfizer. Obvoďáci tuším Modernou. Jsem obecně odpůrcem očkování, ale tentokrát jsem šla, už proto, abych mohla bez problémů za příbuznými za hranice. Taky jsem až na místě v čekárně zjistila, čím očkují. Tak mám za sebou 1. dávku Pfizera a úplně bez potíží, jen jsem trochu cítila rameno. Za 14 dní jdu na druhou. Jsem ráda, že jsem do toho šla. Dcera učí, tak už je taky očkovaná. Ta byla asi 3 dny hodně unavená, jinak nic. Vám bych taky doporučila na to jít. Našla jsem si registraci na internetu , vybrala si místo a nabídlo mi to data.
Jsem obecně odpůrcem očkování, ale tentokrát jsem šla, už proto, abych mohla bez problémů za příbuznými za hranice. Také hodně lidí, které znám, to dělá ze stejných důvodu jako vy, a to je ŠPATNĚ...alespoň takto to vidím já; kdybyste byla přesvědčena, že vám to zachrání život, pak to beru...ale ze zištných důvodů? Farmaceutická lobby vítězí, politici jim pomáhají (asi ví, proč); stačí, když vidím jednoho známěho doktora v reklamě...a není sám. Kdyby alespoň bylo jisté, že očkovaní jedinci alespoň NIKOHO nenakazí...ale není tomu tak; a ještě dobrovolně podepsat, že beru na vědomí možné následky vakcinace, a to bez jakékoliv záruky...náhrady, pokud náhodou zůstanu naživu...pokud onemocním po "dobrovolně - donucené" vakcinaci...
od pondělí se bez očkovacího certifikátu nedostaneš téměř nikam
já se léčím s covidem už 3 týden, také jsem se domníval že už jsem to překonal, bohužel ne...nakazila mne nadřízená v práci 2 dny před očkováním...
13 dnů nepřetržitých teplot, zimnic a kašle, bez jakýchkoliv náznaků změny k lepšímu nikomu nepřeju...za mojí osobu očkovat...
Dostal jste léky od doktora? Ivermektin, Isoprinosine, Regeneron apod..?
Zapomíná se léčit a prevence. Místo toho se hustí do lidí očkování, jako jediné možné řešení.
Zinek /dýňová semena/, bylinné čaje - meduňka, borovicový čaj a jiné, vitamin D, Q 10 a jiné. Informace na webu jsou, jenom stačí pohledat.
bohužel nejsem klaus, aby mi někdo dával ve střešovicích infuze a preventivní injekce, byl jsem ošetřen po telefonu...mám si brát léky na teplotu jako při chřipce, které jak jsem zjistil stejně nezabírají...
Dostatečná hladina vit. D zajistí totéž co slibuje vakcína - mírný průběh nemoci. Pokud se navíc zajistíte léky Ivermectin a Isoprinosin není nezbytně nutné riskovat nevyzkoušenou experimentální vakcínu. Ale předpokládám, že Vás tento zločinecký systém stejně donutí...
Mimochodem, vakcína co se aplikuje, je na loňskou mutaci, takže o účinnosti by se dalo s úspěchem pochybovat, už se množí případy nemocných s vakcínou. Na podzim to bude více markantní.
Dobrý den, určitě se nechte očkovat a jestli mohu doporučit, tak nejlépe ve velkém očkovacím centru. Fungujete to velmi rychle. Po registraci v krátkém čase obdržíte možnost výběru termímu a hned vzápětí i termín druhé dávky. Očkuje se vakcínou Pfizer Biotech. Já mám také nadváhu a je mi 60 let a žádný problém jsem neměl. Dalibor
Je to na vás. Dejte si třeba na misku vah, kolik lidí umřelo na covid a kolik na očkování proti covidu . Jestli někdo umřel na covid a měl už kompletní očkování nevím. A že teď pandemie polevuje? Ano, ale bude to tak i na podzim, až se v létě vše rozvolní? Takže jen můj názor - očkování ano.
A jak zjistit kolik lidí zemřelo přímo na Covid a kolik zemřelo s Covidem, ale na něco úplně jiného? pak asi budou čísla podstatně nižší než jsou!
Stačí, když se podíváte třeba článek na Seznam zprávy (a ti mají vždy pravdivé informace, aby mě třeba někdo nenapadl za šíření polašných zpráv) z listopadu 2020. Proč by v nemocnicích umírali pacienti na jiné nemoci (které opravdu mají), když nemocnice za jejich "léčbu" dostane "pár drobných". To covid je něco jiného...zaujala mě tato část...
Přitom i když se platba za pacienty s koronavirem a bez něj na jednotce intenzivní péče výrazně liší, je podle ředitele Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Petra Arenbergera péče o ně téměř stejná.
"Rozdíl je hlavně v komplikovaném používání ochranných pomůcek u covid pozitivních pacientů, tedy bariérová ochrana personálu i okolních pacientů," uvedl ředitel Arenberger.
Doplním...a to dělá pouhých +-400 000,-Kč týdně navíc...
V té době ještě ředitel FN Královské Vinohrady...tak proč se nezeptat pozůstalých, zda jim nebude vadit, když do zprávy napíší, že dotyčný zemřel na covid..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.