Ahoj všem Mám problém chce se skoro porad na malou, vycuram toho někdy víc někdy i jen par kapek a nepříjemne mě dole řeže... Co si můžu koupit pohotově? Pomáhá něco od nepříjemných příznaků? Díky moc za rady, obvykle na to netrpím
Přesně takhle vypadá zánět močového měchýře. Žádné babské rady nepomohou, pouze lékař a antibiotika. A běžte k lékaři, stačí obvodní, na urologa se hodně dlouho čeká. Dříve, než se zánět dostane do ledvin a my se sejdeme na dialýze. A to už končí sranda!
Rowatinex, teplo, urologické čaje, omezit sladké, ostré a zbavit se stresových situací. Většinou to ale skončí u lékaře. Po ATB je to rychle ustoupí. Pak se ale musí dát do pořádku střevní mikroflora probiotiky.
Liško, máte pravdu v případě, že se nejedná o nic vážného. Já bych se teda netrápila a raději si zaběhla k tomu lékaři hned. Ono se to lehko řekne zbavit se stresu, ale jsou lidé, kteří se sami stresu nezbaví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.