Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitalizace pozemku

Od: kvetinka* odpovědí: 3 změna:

Mám zahradu, sousedka chce na své vedlejší zahradě stavět. Nechali si udělat digitální přeměr pozemku, který zasahuje do naší zahrady. CO MÁM DĚLAT? JAKÁ MÁM PRÁVA? Musím se vším souhlasit? Slyšela jsem, že případné u nového "kolíkování pozemku" musí být přítomni všichni zúčastnění, taky zástupce obce. Je to pravda? DĚKUJI za odpověď, K.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Co máte dělat? Smířit se s tím, že vrátíte část neoprávněně užívaného pozemku jeho právoplatnému majiteli.

hodnocení

1x

Jojo, to se stává, že si soused myslí, že je všechno jeho jenom z toho důvodu, že kdosi kdysi zabral kus pozemku tomu druhému a klidně ho celá léta užíval a ještě tomu opravdovému vlastníkovi vyhrožoval, že ten má dokonce na jeho pozemku vysetou mrkev a hrášek. Hádky kolem dokola, až se ten druhý naštval a rozhodl se raději zaplatit odborníky, kteří to vyměřili. A ejhle! To ten co křičel a vyhrožoval, musel "zatáhnout ocas" a byl to on, co musel uvolnit kus pozemku, který mu nepatřil. :-D

asd1

Taky to může být historicky správně a chyba vznikla zaměřováním/ zakreslováním do mapy a následnou digitalizací..

Pozemek může být vydržený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]