Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem - Vrbovka+prostata

Od: mama* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den četl jsem na netu že při potížich s prostatou pomáhá čaj z vrbovky s kombinaci s olejem z dýňových semen ...máte někdo skušenost? děkuji za přispěvky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Vrbovku malokvětou si pěstuji 12 let,piji 2 šálky denně,chodím ročně na urolog.preventivky,sledování PSA a problém s močením jsem nikdy neměl.

hodnocení

2x

Vrbovka je i pro ženy. Doporučil mi ji lékař, když jsem měla zánět močových cest.

100% čistá Vrbovka malokvětá je zdrojem prospěšných antioxidantů pro fungování naší prostaty, přirozený průběh menstruace i menopauzy.

Působí též příznivě na udržení si zdravých dolních močových cest a správného trávení.

hodnocení

0x

Děda chtěl vždycky kupovat Prostenal prostenal.cz/... Jsou různé. Vyzkoušejte, myslím, že jsou menší balení.

hodnocení

0x

Měla jsem kamaráda v letech a ten vrbovku pil. Asi mu vyhovovala, protože když mu došla, sháněl se po ní. Ale o oleji nemluvil. Dýňová semínka rozhodně neuškodí. Ale vařit je v čaji, to si představit nedovedu.

liska5

Dýňová semínka mají především hodně zinku. Zobat je, to ano, ale do čaje, to snad ne!

hodnocení

0x

Prostenal je naprosto k ničemu, podobně jako "úžasné" léky na klouby a na další orgány. Jediné, čeho vás zbaví, jsou peníze.

Známý měl kdysi zhoubný nádor na varleti, bylo mu odoperováno. Chtěl na mně potom, ať mu nasbírám právě vrbovku, /je z města/ že čaj z ní pomáhá při mužských trampotách. Prý mu to opravdu pomáhalo. Jaga.

hodnocení

0x

Pomaha hlavne komplexna prehliadka u urologa a lieky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]