Nejste přihlášen/a.
Dobrý den četl jsem na netu že při potížich s prostatou pomáhá čaj z vrbovky s kombinaci s olejem z dýňových semen ...máte někdo skušenost? děkuji za přispěvky
Vrbovka je i pro ženy. Doporučil mi ji lékař, když jsem měla zánět močových cest.
100% čistá Vrbovka malokvětá je zdrojem prospěšných antioxidantů pro fungování naší prostaty, přirozený průběh menstruace i menopauzy.
Působí též příznivě na udržení si zdravých dolních močových cest a správného trávení.
Děda chtěl vždycky kupovat Prostenal prostenal.cz/... Jsou různé. Vyzkoušejte, myslím, že jsou menší balení.
Prostenal je naprosto k ničemu, podobně jako "úžasné" léky na klouby a na další orgány. Jediné, čeho vás zbaví, jsou peníze.
Známý měl kdysi zhoubný nádor na varleti, bylo mu odoperováno. Chtěl na mně potom, ať mu nasbírám právě vrbovku, /je z města/ že čaj z ní pomáhá při mužských trampotách. Prý mu to opravdu pomáhalo. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.