Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner neustále flirtuje a osahává přede mnou jiné ženy

Od: ejdyna1320 odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,přítel neustále flirtuje s jinými ženami předemnou.Nejde čistě jen o slova ale též o doteky,jeho odstup k mé osobě před nimi atd.Nevím už co mám dělat.Mluvila sem s ním o tom stokrát ale nezajímá ho to.Ba naopaki řekne,že jestli se mi to nelíbí,ať se s ním rozejdu.Jak se s tímhle vypořádat?Prosím poraďte,já už jsem v koncích.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

24x

Najděte si nového přítele a ten bývalý přítel ať si potom osahává koho chce (než dostane od někoho přes hubu)..

Jak jinak to chcete řešit?

hodnocení

16x

Dobrý den. Pokud mu na Vás nezáleží, tak proč se ho držíte? Chová se neomaleně a svým chováním Vás ponižuje. Važte si sama sebe, vykašlete se na něj a najděte si lepšího. Neztrácejte čas s někým kdo o Vás nestojí!

hodnocení

15x

Já bych se s tím nevypořádala, ale rozešla se s ním. Můj názor.

hodnocení

7x

Radu vam dal on sam, rozist sa s nim. To ale nespravite, lebo ... nasleduje milion divnych zenskych dovodov.

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, nepracuje Váš přítel jako masér či gynekolog? Ti mají osahávání žen v popisu práce. No, a jinak jen rozchod a nedělat pro erotomana "rohožku" nebo jen doplněk do společnosti. Zdravím!

P.S. Snad nejste taková "ošklivka", která o jiného chlapa nezavadí.

hodnocení

6x
Je to vúl s kterým neni řeč
Bud to budete trpět nebo se sním rozejdete
Nebo zkuste dělat s chlapama to co delá on s ženskejma schválně jak na to zareaguje?
Jo a doporučuju vyberte si jeho nejlepšího přítele *smich*
olinl
..souhlas s dabel, dal bych bod..
ejdyna1320
hodnocení

Tak to nevím jak bych udělala.Jeho přátelé neznám.Teda krom těch co máme společné.On mě mezi své přátelé nebere.

janad
hodnocení

5x

Chová se k vám jako ke své partnerce nedůstojně, tak proč se ho stále držíte. Prostě ho nezajímáte, sama to vidíte, tak na co ještě čekáte. Málokterá by s takovým ještě zůstávala.

hodnocení

5x

@ejdynas1320 - Jak se s tímhle vypořádat?

Vždyť vám to sám řekl: "jestli se mi to nelíbí,ať se s ním rozejdu" - to jen vy neslyšíte to, co nechcete.

liska5
hodnocení

3x

To je typickej babař. Takovej se nezmění. To je jeho podstata. Sám se nerozejde, když má doma servis.Sám se svého stylu nevzdá. Naopak Vás bude manipulovat a přesvědčí Vás, že za jeho chování můžete Vy, že ho omezujete a nemá doma to, co chce. Sbalte se! Pochybuji, že Vás bude přemlouvat, abyste zůstala.

hodnocení

1x

Podle té jeho věty vás dávno nemiluje, ale jako hospodyně mu asi nevadíte.
Možná chce, abyste odešla ze své vůle, nedokáže to říct sám.

oplzlik
hodnocení

0x

Sbalte se a odejděte.

Není nač čekat.

sokoban007
hodnocení

0x

utíkejte Ejdyno, rychle. Není o co stát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]