Partner neustále flirtuje a osahává přede mnou jiné ženy
Od:ejdyna1320odpovědí:14změna:
Dobrý den,přítel neustále flirtuje s jinými ženami předemnou.Nejde čistě jen o slova ale též o doteky,jeho odstup k mé osobě před nimi atd.Nevím už co mám dělat.Mluvila sem s ním o tom stokrát ale nezajímá ho to.Ba naopaki řekne,že jestli se mi to nelíbí,ať se s ním rozejdu.Jak se s tímhle vypořádat?Prosím poraďte,já už jsem v koncích.
Dobrý den. Pokud mu na Vás nezáleží, tak proč se ho držíte? Chová se neomaleně a svým chováním Vás ponižuje. Važte si sama sebe, vykašlete se na něj a najděte si lepšího. Neztrácejte čas s někým kdo o Vás nestojí!
Dobrý den, nepracuje Váš přítel jako masér či gynekolog? Ti mají osahávání žen v popisu práce. No, a jinak jen rozchod a nedělat pro erotomana "rohožku" nebo jen doplněk do společnosti. Zdravím!
P.S. Snad nejste taková "ošklivka", která o jiného chlapa nezavadí.
Je to vúl s kterým neni řeč Bud to budete trpět nebo se sním rozejdete Nebo zkuste dělat s chlapama to co delá on s ženskejma schválně jak na to zareaguje? Jo a doporučuju vyberte si jeho nejlepšího přítele
olinl
..souhlas s dabel, dal bych bod..
ejdyna1320
Tak to nevím jak bych udělala.Jeho přátelé neznám.Teda krom těch co máme společné.On mě mezi své přátelé nebere.
Chová se k vám jako ke své partnerce nedůstojně, tak proč se ho stále držíte. Prostě ho nezajímáte, sama to vidíte, tak na co ještě čekáte. Málokterá by s takovým ještě zůstávala.
To je typickej babař. Takovej se nezmění. To je jeho podstata. Sám se nerozejde, když má doma servis.Sám se svého stylu nevzdá. Naopak Vás bude manipulovat a přesvědčí Vás, že za jeho chování můžete Vy, že ho omezujete a nemá doma to, co chce. Sbalte se! Pochybuji, že Vás bude přemlouvat, abyste zůstala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.