Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mokré prdění

Od: kolopejau odpovědí: 7 změna:
Zdravim,
prosím poraďte. Já jsem teď měla takovou divnou chvilku. Šla jsem na záchod s tím že se mi chce kakat, ale jen jsem si prdla a k bylo to k tomu mokré jako by se mi trochu hlen vypustil :D nevim jak to popsat. Nemám křeče nebo tak. Je pravda že včera jsem měla zacpu a tlačila jsem strašně moc a dnes už mám normální, možná trošičku řidší stolici.
Dekuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, nic extra k řešení - plyn pročistil střevo (slyšel jsem výraz dos*ávka). Buďte ráda, že už to zase jde v přiměřené kvalitě (tuhosti či měkkosti). Zdravím!

hodnocení

2x

Já jsem m\slela, že děcka už jsou ve škole. Jakto, že ty ne? Nudíš se moc?

nejsou - nebudou. Možná budou opravdu do školy chodit až v září, možná za rok ... podle vládních chutí :(

cca
hodnocení

1x

Možná že máš roupy. Roupi jsou takoví malí bílí červíčci.

hodnocení

0x

A bylo něco v záchodě nebo ne?

kolojeau
Ne, jen když jswm se utřela tak jswm tam měla trochu hlenu průhledného

hodnocení

0x

Může se jednat o zánět ve střevech.

Pokud máte Endiaron - na den, dva, tři není problém si ho dát podle návodu k užití.

Pokud by problém nepřestával nebo naopak se zhoršoval - průjmy - volejte svého lékaře!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]