Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sezení na pracovišti

Od: panx® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám dotaz.
Zaměstnavatel nám z pracoviště sebral stůl a židle , je mi jasné, že nechce tolerovat posedavani a mame prý chodit sedet na místa k tomu určena v době prestavek.
Ale obcas potřebuji psat nějaké papíry nebo proste něco vypsat a píšu to různě po skříňich, je nějaká možnost to resit?
Své osobní věci si nemám kam dat ,oblečení kam pověsit.
Dekuji za radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

6x
Takový zaměstnavatel si zaslouží hledat nového zaměstnance.

hodnocení

5x

Změnit zaměstnání.

zevz
hodnocení

4x

To nemáte osobní pracovní skříňky, kam si tedy dáváte oblečení, když se převléknete do pracovního mundúru. Jen tak ho někde pohodíte i s taškou, penězi, osobními doklady? Jestli jsou ty papíry k vyplnění pracovnío rázu, tak se zaměstnavatele zeptejte, kde to máte vypsat a kam si uložit své osobní věci.

hm*
hodnocení

3x

Zeptej se zaměstnavatele, kam si máš odložit oblečení, kde máš vyplňovat papíry, ...

id
hodnocení

2x

Noste si do práce skládací rybářskou stoličku:)

hodnocení

1x

Veduci je vam povinny poskytnut prostriedky na vykon prace, kam patri aj plocha na pisanie, ak pisete. Rovnako satnu, na prezlecenie a ulozenie veci.

hodnocení

1x

mame prý chodit sedet na místa k tomu určena v době prestavek.***takže je problém vyřešen...

Ale obcas potřebuji psat nějaké papíry***zkuste hledat, jak to udělat, nikoliv jak to nejde..

Své osobní věci si nemám kam dat ,oblečení kam pověsit***Vy opracvdu nemáte šatnu, kde se převléci a uložit si věci? Proč tomu nevěřím...

hodnocení

Ještě podotknu, ze nemám takovou práci u které musím stát ,když mi jedou stroje nemusím vlastně delat nic ,ale sednout si nemuzu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]