Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opruzeniny pod převislým břichem

Od: eleonora* odpovědí: 10 změna:

Jsem obezni,snazim se neco schodit,moc me to nejde.Mam problem,mam opruzeniny pod prevyslem brise a pod prsy,Svedi me to,je to hodne neprijemne. Nevite nekdo co pouzit,abych prezila v praci 12 hodinove smeny? Dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

7x
Prsa vyřeší kvalitní podprsenka, aby se prsa neválela po hrudníku. Postižená místa si mažte Imazolem krém-pastou, je to na opruzeniny. Oblečení prodyšné, doma místa větrat. A zhubnout, obezita evidentně není jen esteticý problém, ale dříve či později se k obezitě přidají i problémy zdravotní.

hodnocení

7x

Na opruzeniny je velmi dobrý Sudokrém, prodává se v lékárnách a v drogeriích (v DM určitě).

hodnocení

0x
Opruzeniny nebo plíseň nebo obojí?
Podobný problém mezi stehny a pomohl mi Batrafen na recept. Předepíše praktický nebo kožní lékař.

hodnocení

0x
Proc nejde shodit?

Klasika :

genetika, cukrovka, stitna zlaza, tazke kosti ... ci som zabudol na nejaku vyhovorku?

eleonora*
hodnocení

Ja se nevymlouvam,chybi me pevna vule,sice zacnu pat tydnu a za chvilku jsem zase zpet.

Změna jídelníčku by měla být trvalá...

hodnocení

0x

Pri velkej obezite zial schudnut nepomoze, koza je casto tak roztiahnuta, ze po schudnti ostanu zahyby a je nutna plasticka operacia.

Petře, ta slovenština bez diakritiky je prostě úžasná. *smich2*

Přemýšlím nad Vaším obratem: koza je často tak roztiahnuta...a říkám si - proč jen jedna koza, proč ne obě dvě? Až po chvilce mi docvaklo, že máte na mysli KŮŽI.

To jsem se hned po ránu zasmála, dneska bude pěkný den...;) Jaga

Ještě že nemám kozu, ale kdysi dávno jsem vážil o 28kg víc a nic mi teda nikde nevisí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]