Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prankcall trestný čin

Od: aosi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Do schránky nám někdo už potřetí tento měsíc hodil lísteček, že koupí byt nebo dům v této lokalitě. Tak jsem tam ze srandy zavolal, přestíral že jsem vietnamec a prodávám byt, co mám nad večerkou. Žádné nadávky, paní se celou dobu smála. Jedná se o trestný čin? (obtěžování?)

Se mě ptala na adresu, tak říkám Nevim, vešerka v Ťáplicích, vy pšijít a nakoupit xD. ona: za kolik to chcete prodat? Tak říkám "to jednoo, šo paní koupí, my levná vešerka. 15korun 10 rohliku”.A pak ze spis hledá něco pro bydlení. já : "tu bydlet anoo, mít postel, okno, manšelka spokojená” xD

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jajbo
hodnocení

5x

O obtěžování se nejspíše nejedná, ale že je to neskutečná debilita, o tom není sporu. Vám to vážně přijde vtipné?

Vietnamci jsou nesmírně pracovití, pokorní, vedou děti k dobrému vzdělání, jsou užitečnější než kdejaký Čech.

Příště si místo hovadin otevřete knihu, nebo si jděte zaběhat.

eman
hodnocení

1x
Samozřejmě jde o trestný čin. Horní hranice je v tomto případě 6 let odnětí svobody nepodmíněně ve věznici se zvýšeným dozorem.

hodnocení

0x
Nesouhlasím s rádcem výše, debilita to je, ale jen ze strany obtěžujících firem. Ony ty poptávky bytů jsou totiž z 99% realitky - vydávající se původně za soukromé osoby. Jen houšť. Už mám těch nevyžádaných poptávek ve schránce taky plné zuby. A to ještě několikrát týdně vyzvání pohunek s letákama na několik zvonků naráz a vysvětlit mu, ať můj zvonek laskavě vynnechá je nemožné. U něj už taky zvažuju nějakou protiakcičku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]