Nádherné ráno všem. Přicházím s docela zvláštní, možná banální, otázkou. V noci se mi zdál sen. Odehrával se v nějakém kempu, kde jsem byl s rodinou. Děly se tam docela normální věci, až po delší době se začaly dít různé nereálné banality. Ale nic extra hrozného. Poté jsme z kempu odjeli domů. A tam to přišlo.. Začal jsem si uvědomovat, že spím. A chtěl jsem se už probudit, chtěl jsem odtamtud pryč. Začaly se mi tam vracet i vzpomínky na jiné mé starší sny. Bylo to tak silné, bylo mi do pláče. Měl jsem strach, že jsem tam uvízl a už se nikdy nedostanu zpět. Pak jsem sebral telefon a někomu známému napsal, že chci zpět domů, ale že jsem stále ve snu a spím. A známý mi odepsal něco "Tak schválně. Kolik je po 10? " Možná jsem tu zprávu neviděl celou, jelikož nedává smysl,ale to číslo 10 tam bylo na 100%. Najednou, když jsem tu 10 přečetl, ozvala se šílená rána, vrazila do mě nějaká síla. Já zavřel oči, zaklonil hlavu a začal se probouzet do reálného světa. Tlačil jsem na oči, aby se otevřely co nejrychleji. Myslel jsem, zda to nebyl lucidní sen, ale obávám se, že nejspíše ne. Nepamatuji si přesně, zda jsem mohl dělat přesně co já chci, ale spíše ne. Bylo to tedy součást snu, že jsem si uvědomil že spím a pod vlivem strachu a všelijakých emocí jsem se chtěl probudit? Mohlo něco znamenat to číslo 10 na konci snu? Omlouvám se, možná jsem jen blázen, ale takto silně se mi to ještě nikdy nestalo a chtěl bych vědět, co to bylo vlastně zač. Přeji hezký zbytek dne a ať se daří!
K.G.Jung pravil: "V každém z nás je ještě někdo, koho neznáme." Vím, že nemyslel tuhle situaci, ale řekněte, nevypadají sny právě takto? Mimo nás, mimo realitu, mimo čas si někdo žije s naší tváří. Asi je to blábol, zcestná myšlénka, ale. . .
Jelikož je dnes devátého, tak já bych sledovala, co se bude dít zítra, toho desátého. Jestli se náhodou nestane něco, co jsem nemohla předvídat, nebo co jsem si nenaplánovala. Také mívám "divoké" a zvláštní sny, ale já sním moc ráda, kolikrát se mi ani nechce z toho snu probouzet. Ono je to v těch mých snech hezčí, než v reálném životě. Já jsem totiž ve svých snech pořád mladá...
Takových "gulášů" se mi ve snů zdá poměrně hodně a často. Ve většině případů to je v návaznosti na nějaké situace které řeším, řešil, prožil a více či méně zatěžují a provází po nějakou dobu. Tam je základ mých snů. Nic víc se nikdy nestalo co ve snu bylo jaksi mimo realitu. A že těch snů bylo v životě nespočítatelně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.