Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chci mému otci zařídit (spolu) pobyt v severní Kanadě, nejlépe na Aljašce. Takový dárek za včechno, co do mě investoval. Má rád hory a především divočinu. V různých skupinách načerpávám zkušenosti a typy. Letenka stojí cca 11.000,-, ale co ubytko? Jedná se o několikadenní cestování, tedy o jednonoční přespávačky + hodil by se nějaký průvodce krajinou. Má prosím někdo nějaký zkušenosti, popřípadě kontakty? Zatím dávám vše dohormady a chci, aby se tento "výlet" opíral o předem domluvené ubykace a předem naplánované trasy. Vše by mělo vyjít na cca 14 dní (plus samozřejmě nějaké problémy :D, jsem poučen z Ukrajiny).
Vážné typy a rady prosím do komentářů.
Děkuji a krásný život, Filip.
Ani tipy na ubikace nedám, jen něco na medvědy... Asi bych si našla cestovku, co tam tradičně jezdí a pobavila bych se s jejich průvodcem. Já mám raději pohyb sama, ale u takových destinací se mi cestovka vyplatila. Mají svá tradiční tábořiště, svůj pronájem srubů, člunů atp. Pro Vás by to znamenalo půjčení auta a ztráty času při orientaci v něčem tak rozlehlém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.