Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posílení imunity léčba nachlazení

Od: bberi* odpovědí: 10 změna:
Prosím poradte něco na posílení imunity.Bývám často nachlazená a dost mě to obtěžuje.Jak rychle vyléčit nachlazení-bolest v krku-rýmu?Děkuji všem za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanny*
hodnocení

0x
Chce to hodně vitamínů - mně se nejvíc osvědčily grepy, hlídat si dostatečný přísun minerálů, pestrá strava, otužování a nějaký ten pohyb.
owletka*
Co umí pupalka ví téměř každý. Ve směsi s brutnákem je to malý přírodní zázrak.

kačka
hodnocení

0x
Mne pomohlo očkovanie proti zápalu pľúc. Odvtedy nemám problémy s nádchou ani chrípkou. Očkuje sa 1x za 5 rokov.

qwertz*
hodnocení

0x
Dobrý den, doporučuji Preventan. Beru ho cca 1 měsíc na podzim a cca 1 měsíc brz na jaře, chřipek a podobně jsem měl daleko méně a když už byly, tak průběh byl daleko mírnější a rychle to odeznělo. Myslím, že je to lepší než očkování.
svetluska*
Bohužel nemohu souhlasit. Já taky brala Preventan a je fakt, že nachlazení odešlo daleko dříve. Jakmile jsem ale prášky vysadila, nemoc byla zpátky a ještě v horším.
qwertz*

Důležité je nepřestat ho brát najednou, ale ke konci snižovat dávky (např. jednou za dva dny,..). Ale asi na každého může působit trošinku jinak...

hodnocení

0x
Kdyby byla kvalitní rada,nebyl by trh plej všelijakejch drahejch šmejdů,kerý nejsou nijak moc účiný.Neni moc času na zázraky,ale určitě jíst hodně čerstvýho ovoce a zeleniny,pít kvalitní čaje slazený dobrym medem.Bylinkový čaje sou v období nouze skvělym lékem stejně jako třeba česnekačka.Rýma se léčí už po generace stejně a tak furt platí,že neléčená trvá sedum dní,zatim co léčená tejden.Recidivě problémů se dá zabránit jedině jejich doléčenim!

zwiki*
hodnocení

0x
ahoj bberi naposílení imunity si kup v lékárně echinaceu v kapkách a užívej dle návodu.

matkatereza*
hodnocení

0x
Ahoj, pokud chcete svůj stav pokrýt na delší dobu. tj.zaléčit. Potřebujete posílit imunitu, ale zbavit se také bacila který to způsobuje. 1/vitamíny 2/minerály 3/ imunita 4/ očista . Mohu podat více info na mém e.mailu . Mám v tomto bohaté zkušenosti.

ryba*
hodnocení

0x
Keď cítim že na mňa niečo leze tak si v lekárni kúpim THERAFLU veľmi dobrá vec dva sáčky a som fit , je to taký prášok ktorý si rozpustíš v horucej vode a vypiješ to najteplejšie ako dokážeš je to také dobré citrónove.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]