Nejste přihlášen/a.
Vážení,
chtěla bych se zeptat. Včera jsem jela tramvají v Olomouci a chytl mě revizor. Dostala jsem pokutu. Když napíšu číslo účtu 8010-0909113883/0300 na který má být pokuta zaplacena tak se číslo účtu opraví na 8010-909113883/0300. Vypadne nula před devítku. Proč je to nějaká chyba?
Předem děkuji za odpověď.
Souhlasím s rádcem nade mnou, pokud zadáváte přes el. bankovnictví, položka se automaticky upraví. Chyba to není, je to v pořádku, nemějte obavy. Nula na začátku být může, i nemusí, každá banka to má jinak. Doplňuje se tam, když číslo účtu má méně číslic, než je běžný formát. Doporučuji celé číslo účtu zkopírovat, to je jistější, budete mít jistotu, že jste to neopsala špatně, samozřejmě radši si jej ještě i tak zkontrolujte a nechejte si třeba mailem v případě el. bankovnictví poslat potvrzení o provedené platbě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.