Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybrání peněz na poště

Od: tomas447* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,posílal jsem balík na dobírku.Adresát si balíček převzal v pátek,krátce po 14.hodině.Dnes je úterý a pořád mi nic nepřišlo,abych si přišel na poštu vybrat peníze.Mám se obávat?Nebo za jak dlouho cca. má přijít ten papírek?Děkuji! ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Papírek dojde v nejbližší době, poště to obvykle trvá cca 4 dny.

buss
hodnocení

0x

Když už, tak bych se zeptal na poště, nebo pošťačky je-li jaká lhůta. Z čeho je obava?

doplněno 04.12.12 17:01:

840 111 244

smiler
hodnocení

0x

Ničeho se obávat nemusíte.Je to ještě strašně brzo,V pátek odpoledne převzal balíček, přes víkend se nic neděje a dnes je uterý odpoledne..dle mých zkušeností bych to viděl ted v době před vánoci tak na středu/čtvrtek.

V každém případě se obávat nemusíte vůbec! O peníze nepřijdete!

mowla*
hodnocení

0x

Očekávej jej zítra...

Respektive - od zítřka se začni aktivně zajímat...

:-D

tomas447*
hodnocení

Díky,tak nějak jsem se obával,abych o ně nepřišel,ale šlo by to dokázat podacím lístkem ne? :)

smiler

Ano podací lístek slouží právě když vznikne nějaký problém.

Ale jak říkám at se děje co se dějě o peníze nepřijdete.

A stejně je brzo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]