Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostrava - kudy z nádraží?

Od: svatoslav odpovědí: 18 změna:

Zdravím , Chronicare Nord s.r.o., 700 30 Ostrava-Zábřeh - neví, prosím, někdo elegantní spojení tramvají? Ostravu neznám. Rád bych cestoval vlakem. Na které žst. v Ostravě (Svinov?) nejlépe vysednout a pak (bez přestupu) cestovat tramvají až ke klinice? Děkuju za rady

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Podle toho, odkud pojedete /město/.

svatoslav
hodnocení

Díky všem za rady, žádné auto nemám a ani nechci. vystoupín na žst. OSTRAVA VITKOVICE. Je to, prosím, ještě potom daleko? Pěšky?

hodnocení

0x
No, snad z nádraží Vítkovice, na zastávku Hotel Bělský les. Případně o jednu dál, Rodimcevova.
Myslím že přímo u té kliniky nic nestaví.
Z hlavního nádraží to bez přestupu asi nepůjde. Leda byste seděl v taxi:)
Ovšem, nádraží Vítkovice asi na hlavní trase nebude...
doplněno 05.05.21 21:39: Tak jsem kouknul na net a snad by mělo fungovat spojení:
37 - z nádraží Svinov na svinovske mosty
48 - z mostů do stanice Hotel Bělský les
Bližší zastávku jsem nenašel.
Ověřte si sám, zda Vám to takto může vyhovovat.
doplněno 07.05.21 15:56: Tak z nádraží Vítkovice je to pěšky 34 minut.
Pokud byste jel z nádraží autobusem X11 k hotelu Bělský les, jsou to tuším dvě nebo tři zastávky, ušetříte si skoro 2 km a od hotelu už to budete mít do 10 minut.
svatoslav
hodnocení

Nechci nikde přestupovat. Raději dva kilometry pěšky...Chci nejbližší vlakovou zastávku , která je u kliniky. Děkuji

id
hodnocení

0x

Prosím, mou odpověď si zkontrolujte. Jednou za rok jezdím do Vítkovické nemocnice. Vysednu na Svinově - mosty, odtud tramvají č. 3 do Vítkovic ta pokračuje až Bělského lesa. Zda tam poblíž je vaše klinika netuším.

liska5
hodnocení

0x

Z Hlavního nádraží všechny varianty s 1 nebo 2 přestupy. Nejčastěji ve Vítkovicích nebo na nám. Republiky. S cílem tramvajová zastávka Rodinná - 200 metrů od Vaší kliniky.

Nejbližší vlakové nádr. k Vaší klinice je sice Ova - Zábřeh, ale mnohem významnější je Ova - Svinov. Tam stojí busy. Nejbližší autobusová zastávka k tomu Vašemu zařízení je Most mládeže. Tam to asi budou taky přestupy. To se ale musím kouknout na IDOS.

liska5

Asi bych jela na nádraží Ostrava - Svinov. Jak vyjdete od vlaků ven, stojí tam autobusy. Pak bych hledala, který staví na zast. Výškovická a jede tam přímo. Z Výškovické, z té vel.křižovatky, pak ještě přes 5 min pěšky.

svatoslav
hodnocení

Poradte, není lepší přijet na nádraží Ostrava-Vítkovice? Odtud pak pěšky... je to kilák, dva? Nechci jet na Svinov, pojedu od Frenštátu p/R, přestup v Ostravě-Kunčicích, jen vlaky, žádná auta, tramvaje... díky

hodnocení

0x
Tak ještě jedna možnost.
Z Kopřivnice jede autobus do Ostravy s možností výstupu hotel Bělský les.
Ovšem nevím, zda z té Kopřivnice můžete jet.
doplněno 07.05.21 16:58: Tak pokud se nemůžete zeptat přímo ve valmezu na vlakovém, zkuste telefonicky informace ČD 221111122.
Autobus z valmezu do OV bohužel u hotelu Bělský les nestaví.
svatoslav
hodnocení

Pojedu od Valašského Meziříčí vlakem do Ostravy-Kunčic a přestup a Ostrava-Vítkovice VYSTUP. Zastávka vlaku Ostrava-Zábřeh (což by asi bylo ideální) už, prosím, premáva?

svatoslav
hodnocení

jaký autobus z ValMezu? píši jasně, že jedu VLAKEM ve směru od Valašského Meziříčí, Frenštátu, Ostravy-Kunčic do Ostravy-Vítkovic, vše jsem si našel na mapy.cz ALE i tak jsem vložil dotaz sem, ovšem takový guláš, co tady ty odpovědi přinášejí, to je něco :D

Normální odpově´d je od uživatele liška, děkuji

Člověk se Vám snaží najít co nejlepší spojení, abyste nemusel šlapat přes půl města, protože taxíkem nepojedete, tramvaj Vám nevoní, přestupovat zřejmě neumíte.
A jelikož vím, že z valmezu jede autobus do Ostravy, měl jsem naději, jako plus pro Vás, že by mohl zastavit na místě, odkud je to ke klinice jen pár kroků.
To, co nazýváte gulášem, je jen snaha moje a ostatních rádců, vyjít Vám vstříc a pomoci.
No, vědět to předem, tak se na hledání spojení pro Vás vys..u
Vystupte ostrava Vítkovice pak pěšky rovnou za nosem, není to daleko.

liska5
hodnocení

0x

Tak definitivně: Výstup Ostrava Vítkovice. Jak vyjdete z nádraží, před Vámi je parčík a točna tramvají, je to 1 zastávka /název Rodinná/

Pokud pěšky až na místo asi 1300m.Tedy asi 15minut. Vydáte se vpravo pod podjezd pod ulici Závodní a pak kilometr rovnou ulicí Rodinná s vilkami.T a končí podchodem pod velkou silnici Plzeňská a za podchodem už jste blízko / minete obchod Hruška/ tam už se ptejte. Ta Vaše klinika je za Domem seniorů.

Zadejte si Ostrava Vítkovice, vlak. stanice, u toho na liště klikněte na mapy a hned budete mít jasno.

liska5

Ten druhý podchod pod Plzeňskou se na konci větví, tak doprava. To Vás hodí na ul. Pavlova, kde stojí v zákrytu vel.budov to Vaše Chronicare. / Vlevo by to bylo k tomu obchodu Hruška a ke hřišti./ Z té zastávky Rodinná byste tudy taky musel projít.

liska5

Vlak.stanice Ostrava - Zábřeh nereaguje na zadání IDOS.

liska5

Když si zadáte Chronicare Nord - mapy, tak to tam máte taky.

svatoslav
hodnocení

ano, vše jsem si na Mapy.cz dávno předem našel, i přesto jsem ale vložil dotaz, přeci jen "více hlav více ví"... děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]