Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil jsem telefon, jak ho můžu vystopovat?

Od: nevimnevimnevim odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, ztratil jsem telefon, jak ho můžu vystopovat? Zřejmě de už od té doby vybil, je to přibližně 20 hodin.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Můžeš ho vystopovat vzpomínáním a hledáním na těch místech, kdes ho asi ztratil.

Ale jen tak kde mohl zanechat stopy-na asfaltu a betonu by to nezvládl ani Vinetů!

hodnocení

2x

Pokud má vybitou baterii, tak leda náhodou. V tom případě je to jen mrtvá směs plastů se stopami kovů.

krtek6
hodnocení

2x

Pokud je to telefon s Androidem nebo Samsung lze najít podle GPS senzoru přes internet...podmínka je, aby byl zaplý a byla tato funkce aktivována v telefonu

hodnocení

1x

Pro začátek asi bude stačit, když z jiného telefonu vytočíte své číslo. Hledaný telefon by měl začít vyzvánět. Podle toho zjistíte, v jakém stavu zřejmě je. Jinak pokud nevíte, kde by mohl být a doma u vás to asi není, tak nahlásit ztrátu zřejmě prostřednictvím Policie ČR, obejít místa, kde jste byl, pokud někde v autobuse, mívají pak Ztráty a nálezy, tak se zeptat tam a podobně.

hodnocení

0x

Pokud jsi do něj neinstaloval žádný program jak ho najít, tak nijak. Jedině pokud byl ukraden, tak policie.

To je rada odborníka... Android přihlášený ke Google účtu žádný jiný software nepotřebuje. Stačí do řádku Google vyhledávání napsat kde je můj mobil a Google nabídne řešení. Jen musí být mobil zapnutý a mít aktivní gps.
Aple mobily mají tu samou funkci přímo od výrobce a taky se do nich nic instalovat nemusí takže tvoje odpověď je úplně k prdu.
hu%20mobilu&gclid=EAIaIQobChMIifCMqLmz8AIVVviyCh0VzQnJEAAYASAAEgKwWPD_BwE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]