Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat MC Čertovské pohádky

Od: kuba12® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

nevěděl by někdo o nějakém místě, kde by se daly sehnat různé MC kazety (magnetofonové kazety, audiokazety, běžné kazety do klasického kazeťáku), kam by se mohla dát poptávka a byla by nějaká šance, že by se po nějakém čase dala sehnat? Zkusil jsem Bazos.cz, ale zatím už asi rok nic. Inzertní weby s nabídkou jsem už taky prošel, ale zatím taky nic.

Jedná se mi hlavně o dětskou kazetu Čertovské pohádky z 1. knížky, bylo na Aukru, ale bohužel mi uniklo.:(

aukro.cz/...

Kdyby náhodou někdo věděl, budu moc rád. Moc všem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ale na tom Aukru to nikdo nekoupil, tak proč nenapíšete prodejci jestli vám to neprodá?

hodnocení

Právě jsem mu psal, a už tu kazetu právě nemá, asi ji udal někde jinde. Není to bohužel poprvé, hodně prodejců, když se to neprodá tam, to asi prodá někde jinde.

zbys*
hodnocení

1x
Když jsem kdysi hledal taky originální nahrávky na kazetě dal jsem si tu práci a obvolal jsem stovky antikvariátů,bazarů s touto tématikou a nechal kontakt na sebe(v té době to byla celkem citelná částka za hovory).
No a sehnal jsem přesně co jsem chtěl a ještě nerozbalený!
Vetešníci mají své kontakty a ví kde danou věc sehnat a já jim jasně řekl:koupím za každou cenu.Pro jednoho odpad pro druhého poklad.
Záleží jen na Vás a vašem přístupu.Já obětoval pár hodin svého života telefonováním a mám originál v původním obalu.Takže jsem musel sehnat ještě další použité, abych ten originální obal nemusel roztrhnout*alene*
Držím palce ať se zadaří
hodnocení

Máte pravdu, taky jsem pár antikvariátů oslovil, zatím ale nic. Jinak nabídky na netu se samozřejmě snažím procházet, průběžně. Včetně poptávky na bazosi.cz Taky už se mi jednou ozvali na poptávku lidi, co mi kazety nechali za lidovou cenu a ještě hrají jako nové, nádhera. Spíš jsem myslel, jestli sem náhodou nechodí nějaký antikvariátník nebo zda není nějaké další místo, kam to dát, aby se zvýšila pravděpodobnost. Bohužel některých kazet je na internetu hromada a není problém si jich koupit klidně 10, a některá celý rok nic.:( Ale děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]